post image

Rangnicks varning till Greenwood: Du måste utvecklas fysiskt

Skriven av: admin
Publicerad 2021-12-09
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ralf Rangnick berömmer Mason Greenwood, men säger också att han har en del jobb att göra för att bli en regelbunden startspelare. 

Mason Greenwood tog plats i den b-betonade elva som Rangnick igår mönstrade mot Young Boys i Champions League och den unge anfallaren stod för en fin insats och gjorde Uniteds enda mål i 1-1-matchen.

”Han la också upp möjligheten för Juan Mata, så det var inte bara det vackra målet han visade. Det var briljant” sa Rangnick efter matchen. ”Han är en enorm talang. Höger fot, vänster fot, bra med bollen och han la också upp målet för Fred i söndags.”

”Men det handlar om kontinuitet. Han måste utvecklas fysiskt, men han är väldigt tekniskt bra för en spelare i hans ålder. Mitt jobb är att utveckla honom och göra en atlet av honom. Kan han lyckas med så kan han bli en regelbunden spelare för den här klubben.”

"Erling Håland är för mig en target-anfallare som kan spela som ensam anfallare i ett 4-2-2. Jag tycker Mason är mer av en "nio och en halva" - han kan spela som anfallare, men kan också komma in från kanten. Han kan spela som andraanfallare och han är väldigt teknisk."

"Ibland ser han inte ut att vara på rätt atletiska nivå. Så vi måste utveckla honom fysiskt. Tekniskt sett är han briljant. Jag är inte oroad över den tekniska nivån. Men vi måste utveckla honom fysiskt och mentalt. Kan vi göra det så kan han bli en regelbunden spelare och en väldigt värdefull spelare för den här klubben i framtiden."

Källa: Manutd.com

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen