post image

Rangnick: Så kommer jag formera min ledarstab

Skriven av: admin
Publicerad 2021-12-03
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ralf Rangnick pratar om hur han ska formera sin ledarstab efter att Michael Carrick valt att lämna. 

Michael Carrick lät igår kväll meddela att han lämnar Manchester United efter mer än 15 år i klubben. Och han kommer därmed inte ingå i Ralf Rangnicks ledarstab. Under dagens presskonferens pratade tysken om hur han planerar att utforma sin stab och medgav att han försökte få Carrick att bli kvar.

”Jag fick reda på det om Michael för ett par dagar sedan. Jag träffade Michael och Kieran, speciellt Michael och hade ett långt privat samtal i över en timme. Jag försökte övertyga honom om att stanna men han hade fattat det beslutet för flera veckor sedan och han behövde en paus och lite vila efter 30 år inom den professionella fotbollen.”

"Jag var tvungen att acceptera det. Och jag kan också förstå det. Gällande frågan om coaching-personalen - jag är mer än nöjd med att jobba med den befintliga personalen för jag behöver deras erfarenhet. Jag behöver deras expertis om den nuvarande truppen."

"Jag kommer såklart försöka få in en, två eller kanske tre personer som kan ansluta om en eller ett par veckor, men pga av Brexit-regler så är det inte så lätt. Många av mina f.d kollegor, om det så är videoanalytiker eller assisterande coacher har långtidskontrakt med stora klubbar, så de finns inte tillgängliga just nu. Och vi måste vara lite smarta och få tag i rätt folk. Jag hoppas vi kan få in dem inom en eller ett par veckor, men jag kan inte säga några namn."

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Exakt detta jag menar när Moyes kicka ut hela ledarstaben och plocka in sina egna efter att fergie regerat i typ 26 år.
    Man måst behålla folk till en början så man kommer in i allt runtomkring. Sen kan man byta ut personer lite då och då. Inte alla på samma gång.

    11
    2

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen