post image

Rangnick om Marcus Rashfords formsvacka

Skriven av: admin
Publicerad 2022-01-15
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ralf Rangnick säger att Marcus Rashford måste börja hålla en jämn nivå. 

Rashford har haft mycket kämpigt med formen sedan han återvände från sin långa skadefrånvaro i höstas. Han ser ut att ha tappat allt självförtroende och tycks ha hamnat i en negativ spiral som är svår att hitta ut ur.

”Vi vet alla att som anfallare handlar om att göra mål och assist” säger Rangnick om Rashfords form. ”Om det inte sker under en period så är det inte alltid lätt sedan. Men han försöker sitt bästa och det visar han på träningarna. Vid några träningar under de senaste veckorna har han presterat på den högsta nivån (på träning) och det är därför jag alltid ger honom chansen att spela igen.”

"Så länge han gör så kommer han alltid finnas med på min lista över spelare som kan vara involverade i startelvan. Men självklart handlar det om att visa det på en regelbunden och konsekvent nivå. För honom, precis som för alla andra så finns utrymme för förbättring."

"Jag tycker han var bra under de första 20 mot Aston Villa. Då var han het och hela tiden involverad. Men efter första halvtimmen slutade han spela med intensitet. Självklart behöver vi prata om det för så kan han inte göra regelbundet. Behöver han en hjälpande hand? Vad krävs? Men jag ser ingen spelare som inte bryr sig om klubben eller som inte vill prestera på den högsta nivån."

Källa: Mantud.com

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen