post image

Raiola: Pogba måste spela för ett titelvinnande lag

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-31
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Mino Raiola ger en utförlig intervju om Paul Pogbas situation i Manchester United. "Jag kan se Pogba vara kvar om ett år, men då måste United utmana om ligatiteln och spela i Champions League" säger agenten. 

Paul Pogbas framtid är alltid omdiskuterad och att han gärna vill till Real Madrid är väl en allmänt välkänd hemlighet. Även om Solskjaer sagt att fransmannen inte kommer säljas i januarifönstret så cirkulerar det många rykten, men hans agent Mino Raiola säger nu i en intervju med Sky Sports att han inte kommer lämna United. I alla fall inte just nu.
På frågan om han själv och Pogba är nöjda med situationen i Manchester United, svarade han:
”Paul har alltid respekterat Manchester United så länge Manchester United har respekterat Paul. Den enda som talar för Manchester United och Paul är Ole. Jag står bakom vad han säger. Han kommer inte flytta. Det är okej och vi är med på det.”

"Paul kämpar lite med sin skada och det är vårt huvudsakliga fokus nu. Paul har ett mål - och det är att prestera så bra som möjligt för Manchester United. Han är väldigt professionell och jag tror han har hjärtat på rätt plats med Manchester United."
Och på frågan om han kan se Pogba vara kvar i Manchester United ett år från nu, svarade Raiola:
"Ja det kan jag, men i en klubb som jag då hoppas slåss om ligan och förhoppningsvis Champions League. Är det konstigt? Är jag den enda som är oroad? Är ägarna oroade? Jag tror att alla som älskar Manchester United är oroade över det. Jag är oroad för min spelares skull. Jag är inget Manchester United-fan men jag har ett väldigt direkt intresse."
"Så länge Paul är i Manchester United så vill han vinna troféer med Manchester United. Det är den typen av spelare han är och det kommer inte ändras. Som Ole själv säger så är det en pågående process nu i den här klubben. Han säger att han jobbar på ett lag för nästa år så låt oss hoppas att det går bra för honom, för världen behöver Manchester United i toppen. Och uppenbarligen är de inte där de brukade vara just nu."
Raiola säger också att han aldrig pratar direkt med Solskjaer, utan att det är med Ed Woodward han för samtal om spelare.
"Om Ole har idéer kring min spelare och han vill prata med mig om det så har han mitt nummer. Till dess så pratar jag med Ed Woodward eftersom det är personen jag pratar med i klubben. Det enda jag vet är att Paul respekterar honom och älskar honom för vad han gjort för honom tidigare (under tiden i reserverna.)

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Nog snackat agenten. Och vad sägs om att Pogba själv visar vilken världsspelare med ledaregenskaper han är och lyfter United till en CL-plats som faktiskt inte är långt borta i skrivande stund – och det trots att grabben knappt bidragit med ngt denna säsong. Dags visa lite true grit!

    7
    1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen