post image

Raiola: Pogba hade gärna spelat för Juve igen

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Mino Raiola ger en uppdatering om Paul Pogbas framtid i Manchester United och säger att fransmannen välkomnar en flytt tillbaka till Juventus, men att det kanske inte är genomförbart. 

Paul Pogba närmar sig comeback efter sin senaste skada och många ser fram emot att se hans kvalitéer i kombination med Bruno Fernandes på mittfältet i United. Men hans framtid lär inte vara i United. Fransmannen ryktas ständigt vara på väg bort och förra sommaren medgav han att han gärna ville ha en ny utmaning.
United lyckades då hålla kvar honom, men tidningarna har rapporterat att han fortfarande har siktet inställt på en flytt och med endast två år kvar på kontraktet (ett år plus option om ytterligare ett år) så kommer det bli svårare att behålla honom i sommar, om han insisterar på att få lämna.

Real Madrid och Juventus är klubbarna han länkas starkast med och i en intervju med Gazzetta dello Sport säger hans agent Mino Raiola att Pogba gärna hade återvänt till Juventus.
"Italien är som ett hem för Paul. Han hade inte haft något emot att gå tillbaka till Juve, men vi får se vad som händer efter EM. Paul vill spela på den högsta nivån, men han kan inte lämna Manchester United om de befinner sig i en svår situation" citeras Raiola säga.
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

 1. Därför vi inte ska ha spelare som har Raiola som agent, så länge han har kontrakt med United så ska han bara hålla tyst om andra klubbar. Hoppas hans licens ryker snart eller att större klubbar går samman och slutar köpa spelare som han har.

  14
  1
  1. Bra sagt! Sälj karln och gör klart för alla spelare att så länge man har honom som agent så köper man inga spelare där han är inblandad. Han har i mina ögon, skadat klubben väldigt mycket genom sina kommentarer.

   6
   10

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen