post image

Raiola om Pogbas framtid och Uniteds brist på ambition

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-22
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Mino Raiola ger en intervju om Paul Pogbas framtid och hintar om  attManchester Uniteds projekt saknar ambition. 

Paul Pogba har varit skadad majoriteten av säsongen samtidigt som det ryktas väldigt mycket om att han kommer lämna Manchester United för Real Madrid eller Juventus i sommar. Hans agent Mino Raiola ger inte ofta intervjuer, men nu har han pratat med Sky Sports.
Förväntar du dig att han lämnar Manchester United i sommar, frågade Sky-reportern:
”Jag förväntar mig att mina spelare är lyckliga och jag förväntar mig att klubbarna är lyckliga. Det är mitt jobb. Jag vill inte gå händelserna i förväg om vad som kan hända i sommar. Nu behöver han bara bli frisk och sedan är det mitt jobb att få båda parter, om möjligt nöjda. Om en av parterna inte är nöjd så finns det andra sätt att lösa det på.”

Kommer han stanna?
"Jag vill inte säga något med säkerhet. Det enda som är säkert i livet är att vi en dag kommer att dö, men idag är Paul inte lycklig eftersom han inte spelar. Han bara återhämtar sig. Han återvände till Manchester United när folk inte förväntade sig att han skulle göra det. Folk tycks glömma det. Folk tycks föreställa sig att United var den enda klubben han kunde skriva på för - men han valde Manchester United. Ferguson kanske inte gullade det, men han valde Manchester United."
"Men skämt åsido. Alla vet att ambitionen från båda parter inte har mötts under de senaste åren. Låt oss vara ärliga. Låt oss prata om elefanten i rummet. Så vi måste se i sommar om Paul fortfarande finns i Manchester Uniteds planer och om Manchester United finns i Pauls planer. Men jag kommer inte spekulera nu."
Reportern frågade sedan hurdan relationen till Manchester United är och påtalade det uttalade Raiola gjorde förra månaden då han sa att United är en klubb som förlorat kontakten med verkligheten och att de till hade lyckats förstöra Maradona och Pele idag. Samt att han i dagsläget inte kommer placera någon av sina klienter i United.
"Relationen är bra. En professionell ärlig relation. Jag har aldrig pratat med Ole men jag hört att han är en fantastiskt person. Men vår relation är transparent och vi säger vad vi gillar och vad vi inte gillar. Det var ett starkt uttalande kanske, men det jag menade var att Manchester United behöver få sitt projekt rätt annars är det ingen vits. Men jag vill inte fortsätta den diskussionen nu. Jag sa det jag sa."
Källa: Sky Sports
 

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

 1. Sanningen är att vi inte längre är ett attraktivt val för världsspelare med ambitioner snarare legoknektar som vill tjäna pengar ala Kina. Jag hade heller inte velat spela för Manchester United om jag var en av världens bästa. Hela ”projektet” om man ens kan kalla det för projekt är ostabilt och genomruttet. Ole hänger löst, vi saknar en tydlig plan, mål, vision och struktur. Vi är ljusår ifrån City o Liverpool samt de andra topplagen ute i Europa. Avslutningsvis så suger truppkvalitén dessutom. Någon enstaka spelare som har talang/potential eller ens är värd att spela på den högsta nivån inom fotbollen, resten kunde lika gärna varit West Ham spelare. På det hela så är Manchester en tråkig plats att bo på lol. Näe… men det är den bittra sanningen. Vår stormaktstid är över, om vi vill tillbaka nu så måste vi börja acceptera o agera utifrån att vi inte är den klubb vi var o att vi inte kan attrahera spelare som t.ex. Neymar som verkligen vill hit o spela med hjärta o passion, men snarare andra motiv. Då ser jag hellre istället att man värvar ungt, okänt, scoutar ordentligt ute i Sydamerika eller andra delar av världen o hittar oslipade diamanter.

  13
  3
  1. Bra skrivet! Under Glazers ledning förstördes ManUtds attraktivitet och varumärke som ett fotbollslag där glädjen av att spela fotboll med inspiration och motivation. Glazers skapade istället ett nytt varumärke som innebär att fotbollsspelare väljer ManUtd pga höga löner och sponsorer… osv!!!!

   9
   1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen