post image

Raiola och Solskjaers ordväxling om Pogba

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-18
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Mino Raiola riktar en otrevlig och aggressiv post på sociala medier mot Ole Gunnar Solskjaer. Och Solskjaer svarar diplomatiskt. 

Pogba har tillbringat majoriteten av säsongen skadad och han har ofta valt att göra sin rehabilitering utanför Manchester. Medan resten av laget var i Marbella så var han i Dubai och där verkar han fortfarande befinna sig. Samtidigt som hans provocerande agent kommer med det ena respektlösa uttalandet efter det andra i media riktat mot Manchester United.
Innan gårdagkvällens match mot Chelsea så sa Solskjaer. ”Paul är vår spelare och inte Minos. Jag har inte satt mig ned med Paul och sagt åt honom att säga åt sin agent vad han ska säga. Och jag har absolut inte pratat med Mino själv.”

Raiola besvarade snabbt Solskjaers kommentar via sina sociala medier.
"Paul är inte min egendom och definitivt inte Solskjaers egendom. Paul är Paul Pogbas.. Man kan inte inte äga en annan människa i England. Det har man inte kunnat på länge varken där eller någon annanstans. JAG HOPPAS ATT SOLSKJAER INTE ANTYDER ATT PAUL ÄR HANS FÅNGE."
"MEN INNAN Solskjaer fäller kommentar om saker som jag sagt så borde han informera sig om vad som faktiskt sagts. Jag är en fri medborgare som kan tänka och uttrycka mina tankar om saker. Fram till nu har jag kanske varit för snäll mot honom. Solskjaer ska bara komma ihåg saker som han sa till Paul i somras."
"Jag tror att Solskjaer kanske är frustrerad över en massa olika saker och han blandar nu ihop saker och ting. Jag tror Solskjaer har andra saker att oroa sig över. DET HADE I ALLA FALL JAG GJORT OM JAG VAR HAN."
Under sin post match-intervju gjorde Sky Sports-reportern Solskjaer varse om att Raiola under kvällen riktat en otrevlig post mot honom personligen. Solskjaer svarade med sitt karaktäristiska leende.
"Nå jag behöver inte kommentera Minos uttalanden via media. Jag kan prata med honom själv."
Kommer du göra det då, frågade reportern.
"Antagligen inte."
Men är det problematisk? Ni har precis slagit Chelsea och eftersnacket handlar om det här. Sa reportern.
"Man kan inte kontrollera media och alla kan säga vad de vill och tycker. Det sägs saker om oss som man vill kommentera men som det är smartare om man låter bli."
Prata med Pogba då, föreslog reportern.
"Nej nej nej. Paul och Mino har sina konversationer. Det är helt okej" sa Solskjaer med ett något (nervöst?) skratt.
Ni kan se intervjun här.
Under sin presskonferensen sa Solskjaer. "Jag har inga kommentarer överhuvudtaget angående det. Idag kan folk säga vad de vill på sociala medier och det blir rubriker."
Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

5 KOMMENTARER

  1. Om det är sant att vi tappade/släppte Håland pga Raiola, var det ett riktigt beslut.
    Och även om jag önskar in Pogba i vårt lag, så har han den lille tjocke på axeln. Byt agent och jag vill ha kvar dig mr Paul. Annars förstör du/Raiola laget.

    2
    4

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen