post image

Raiola: Jag vill ta en storspelare till Real i sommar

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-19
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Mino Raiola säger att han kommer försökta ta en av sina högprofilerade klienter till Real Madrid i sommar.

Raiola har uttalat sig på kontroversiella sätt vid flertalet tillfällen under vintern och det nådde sin kulmen efter att hans utspel mot Solskjaer via sociala medier efter matchen mot Chelsea i förra månaden. TalkSport fick nog av agentens trams och fick honom på tråden för en telefonintervju, där han ställdes ordentligt mot väggen. Läs den HÄR.
I dag förekommer nya uttalanden från Mino Raiola, från en intervju han ska ha gett med Madrid-tidningen Marca. Där han säger att han ska försöka ta en ”storspelare” till Real i sommar.

"Min relation med Real Madrid är väldigt bra. Jag vill ta en stor fotbollsspelare dit och jag kommer försöka göra det i sommar. Det vore ett stolt ögonblick för mig och mina spelare för Real Madrid är en fantastisk klubb. Alphonse Areola är redan där, men det är bara en halvoperation eftersom det är ett lån. Jag har bra kontakt med Jose Angel Sanchez och jag älskar att diskutera fotboll och FIFA-frågor med honom för hans åsikter intresserar mig.
Man kan ju givetvis tolka det som att Raiola mellan raderna menar Pogba. Med tanke på hans status och med tanke på alla rykten om Real Madrid. Men Raiola garderar sig genom att säga att Pogba just nu är fokuserad på att avsluta säsongen (när det nu blir) starkt med United.
"Paul går igenom en tuff tid, men låt mig vara tydlig eftersom de i England är väldigt känsliga - Paul är fokuserad på att få en stark avslutning på säsongen med Manchester United. Han vill tillbaka in i laget och få en bra avslutning på säsongen och se till så United når Champions League."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

7 KOMMENTARER

    1. Gränspolisen: Håller med! Finns ingen agent som öppnar sin käft som fetisen gör. Jorge Mendes är större och ser honom aldrig bete sig på det viset eller öppna sin mun om sina spelare, vart de vill, eller vart han vill ta dom.

      0
      0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen