post image

Raiola ger ännu en intervju. Öppnar för samtal

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-18
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Mino Raiola ger ytterligare en intervju. Denna gång för att klargöra att han inte menade att vara respektlös mot Solskjaer och United och säger nu att man är öppna för att diskutera ett nytt kontrakt för Pogba.

Dagens nyheter har dominerats av Mino Raiola och dennes klumpiga uttalanden och tweets, riktade mot Manchester United och Ole Gunnar Solskjaer. I morse ställdes han ordentligt mot väggen av programvärdarna på TalkSport som starkt ifrågasatte hans intentioner och tillvägagångssätt. Ni kan läsa hela transkriptet från den radiointervjun här.
Nu under kvällen har Raiola gett en ny intervju. Denna gång med Sky Sports. Och visst kan man antyda en åtminstone något försökt till försonande retorik från den starkt kritiserade agenten.

"Nej, men jag kommer höra av mig till Ole för inget allvarligt är på gång. Jag menade verkligen inte att visa någon respektlöshet mot klubben eller mot honom. Jag har spelare i Manchester United och jag vill bara det bästa för laget och för klubben. Jag har ingenting emot Ole och jag tror inte han har något emot mig. Jag tycker bara inte att det var rätt att säga att Paul är Manchester Uniteds (egendom)."
"Jag ville bara svara alla som sagt att om man anställer en spelare så äger man dem och kan göra vad man vill med dem. Paul har ett stort commitment till klubben. Det råder det inga tvivel om. Paul har ett kontrakt med Manchester United och vill bli fit så fort som möjligt. Han vill tillbaka in i laget och vara en positiv faktor fram till slutet av säsongen. Just nu förekommer inga samtal om Pauls framtid. Han är bara fokuserad på Manchester United och han respekterar sitt kontrakt. Alla oroar sig över att Paul ska lämna, men jag är inte oroad."
På frågan om Pogba är öppen för samtal om en förlängning med Manchester United, svarade Raiola:
"Vi är öppna för samtal efter att han är tillbaka från sin skada. Just nu har han kontrakt och det enda han tänker på är att komma i form. När en manager representerar en spelare, vilken spelare som helst, så kommer det självklart förekomma samtal om hur man ska gå vidare - om man fortfarande är en del av managerns planer osv. Det är inget konstigt med det."
"Jag tycker själv att min intervju (med italiensk media) var väldigt oskyldig när jag sa att han kanske en dag återvänder till Italien eftersom det är som ett andra hem. Men jag sa inte att han skulle återvända nästa år eller året därefter. Man vet aldrig om han återvänder eller inte."
"För den här typen av spelare kan det inte finnas så stort intresse, för det är inte många klubbar som har råd med honom. Just nu för vi inte samtal med någon klubb. 
Raiola klargör också vad han menade när han i sin kontroversiella tweet skrev att "Solskjaer har annat än Pogba att oroa sig över."
"För klubben är det viktigare att nå Champions League. Det här togs också ur sin kontext och har gjorts större än vad det borde. Jag var inte medveten om att Manchester United skulle spela match så det var inte med flit så att jag postade det innan matchen och kanske att det inte var den bästa tajmingen. Mina ord togs ur sitt sammanhang och det var kanske inte den bästa plattformen att diskutera saken på."
Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

6 KOMMENTARER

 1. Lär ändå ge karln att han är lite ödmjuk och medger att tajmingen inte var den bästa. Tycker att intervjun gav mycket och att han gjort vissa kloka reflektioner på sig själv…
  Sen vart det bär av får vi se!!

  2
  0
  1. Han gör detta endast för att rädda sitt eget skinn…. SÅKLART menade han precis så som vi trott innan och självklart kan han inte medge det med tanke på hur stor nyhet det har blivit och man kan inte göra så som agent. Nu har han fått reflektera över allt han impuls sa/skrev och sätter andra ord på det. Pinsamt och äckligt. Bort med skiten!

   0
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen