post image

Raiola, ett problem för United

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-25
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Athletic så är Mino Raiola en "komplicerande faktor" för Manchester United i jakten på Erling Braut Håland. 

Manchester United sägs vara väldigt intresserade av att signa Erling Braut Håland under januarifönstret, men det faktum att han representeras av Mino Raiola kan enligt David Ornstein på The Athletic bli en försvårande faktor.
Enligt Transfermarkt så är spelarens officiella agent ”släktingar” men Raiola har ett finger med i spelet på något vis.
United och Raiola har gjort flera affärer på senare år – Zlatan, Pogba, Mkhitaryan och även Lukaku (som nu bytt agent) och Ornstein menar på att det är något oklart hur relationen egentligen är mellan klubben och agenten.

"Deras rådande status på relationen till Raiola är oklar och det finns både antydan om att de är försiktiga med att göra affärer med honom efter dealarna med Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic och Henrikh Mkhitaryan och att de är på god fot med varandra."
"Men oavsett hur det ligger till så säger källor att hans (Raiolas) inblandning är en komplicerande faktor. Och eftersom det garanterat kommer finns ett stort antal potentiella köpare för Håland, så är det inte idealiskt för Uniteds hopp."
Det tycks även vara så att RB Leipzig har en förtur på att köpa 19-åringen och dessutom för endast ca £25 miljoner. Detta eftersom Leipzig precis som Salzburg ägs av Red Bull.
Källa. Mirror

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen