post image

Rafael: De två spelarna har helt rätt mentalitet

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-09
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Den f.d Unitedbacken Rafael berättar om vilka två av Manchester Uniteds nuvarande spelare som imponerat med sin mentalitet. 

Rafael kom till Manchester United 2008 och lämnade klubben 2015 för spel i Lyon. Hans position i United tillhör i dag Aaron Wan-Bissaka och Rafael är imponerad av vad han sett från sin efterträdare under den gångna säsongen.
“Jag gillar verkligen honom (Wan-Bissaka). Sättet han spelar och hans mentalitet. Jag tycker att United nu måste tänka på mentalitet och jag tycker Aaron har rätt mentalitet. Han vill vinna. Han vill vinna varenda boll och det är bra. Han spelar för klubbmärket och det är viktigt.”
Och även Fred – som hade en tung första säsong i United efter flytten från Shakhtar – har enligt Rafael visat den där mentaliteten som är så viktig att ha.
“Jag har varit väldigt imponerad över Fred också. I början hörde jag många kommentarer om honom – “Han är inte bra” och dylikt. Jag gillar det han nu gjort, för det handlar också om mentalitet. Han har vänt helt. Han kanske till och med kan bli vår bästa spelare i Manchester United. För vi kan se att han är en väldigt bra spelare.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen