post image

PSV: Vi har en överenskommelse – då måste vi sälja honom

Skriven av: admin
Publicerad 2022-09-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

PSV:s fotbollsdirektör Marcel Brands säger att Cody Gakpo måste säljas vid en tidigare överenskommen nivå.  

Cody Gakpo var i slutet av transferfönstret starkt länkad med Manchester United, men efter att man signat Antony för 100 miljoner euro så tycks intresset i Gakpo ha svalnat. Det har dock rapporterats att man var överens med spelaren men att man inte var beredda att betala den summa som PSV krävde. Och att det var anledningen till att transfern inte ägde rum.

I slutet av transferfönstret ryktades det om att både Southampton och Leeds försökte signa 23-åringe och att man var redo att betala runt £21 miljoner för hans signatur. Det hade tidigare under sommaren rapporterats att PSV krävde mellan £35-42 miljoner. Och summan som PL-duon erbjöd var uppenbarligen inte tillräcklig för att få PSV att sälja.

Gakpo utsågs förra säsongen till den holländska ligans bästa spelare och han har inlett den här säsongen briljant, med tio mål och nio assist på 13 framträdanden. Det är möjligt att United återvänder för Gakpo i januari eller nästa sommar och PSV:s fotbollsdirektör Marcel Brands indikerar att prislappen inte påverkas av en ny supersäsong, eftersom det finns en överenskommelse med spelaren sedan tidigare.

"Jag kan med handen på hjärtat säga att det inte finns något bud på Cody som ledningen känner är tillräckligt bra. Vi har sagt att om det kommer en viss typ av bud så måste vi sälja. Inte bara utifrån ett ekonomiskt perspektiv, men också eftersom vi har gjort en överenskommelse med Gakpos läger innan jag kom hit."

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen