post image

PSG redo att erbjuda Paul Pogba jättelön för att nobba United

Skriven av: admin
Publicerad 2021-10-11
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt den franska tidningen Le 10 Sport så är Paris Saint-Germain redo att erbjuda Pogba en monsterlön för att locka honom till Parc des Princes nästa sommar. 

Pogbas framtid är fortfarande osäker. Kommer han förlänga med United eller kommer han lockas av en ny utmaning i Real Madrid eller PSG och lämna klubben på fri transfer nästa sommar, det är frågan.

Den franska tidningen LEquipe skrev häromdagen att Pogba i detta nu lutar åt en förlängning snarare än en flytt. Men den franska tidningen Le 10 Sport skriver att Paris Saint-Germain kommer göra sitt bästa för att få honom att tänka om.

Enligt tidningen är PSG redo att erbjuda Pogba en veckolön på 600 000 euro (£510 000 i veckan) och det tros vara en bit över det kontrakt som Manchester United erbjuder. Uniteds nuvarande kontraktsförslag till Pogba tros ge en veckolön på omkring £400 000.

Men för att citera Paul Scholes  - varför lämna den bästa ligan i världen?

 

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

 1. Så sjukt bra när han är på topp men har ingen perfekt plats i Manchester United. 4-3-3 passar honom bäst, men då förlorar vi Fernandes på sin bästa position. Vem vet hur det hade sett ut med en riktigt bra defensiv spelare bredvid honom? Låt honom gå, sälj Fred och satsa på två två-vägs spelare där en besitter den defensiva biten bättre (Carrick) och en som gärna rör sig mycket och går framåt, en Kessie/SMS/Neves typ av spelare. En mer rörligare Scholes.

  Vi har kommit till en slutpunkt, det fungerar inte 100% utan både Pogba och United ligger på 90-95% av sin maxkapacitet.

  2
  3
  1. För att förtydliga. Han ska INTE spela som en utav de tre offensiva mittfältarna, där finns redan spelare som är gjutna för positionen men spelar han som en 6a så måste han ha mycket hjälp annars kan vem som helst vandra förbi och vi har inte en bra defensiv mittfältare bredvid honom. Matic är förmodligen våran bästa men ”han är för gammal”. Precis som messi, Christiano, Lewandowski Suarez etc. Alla dessa är för gamla och kan inte längre spela fotboll. /Sarkasm

   2
   0
  2. Håller med. Sen det värsta med Pogba – han är för ojämn och går inte att förlita sig på under en hel säsong. När han är ur form drar han många gånger med sig hela laget. Jag vill ha in andra mittfältare.

   0
   1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen