post image

PSG redo att betala £100 miljoner för Rashford

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-15
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Independent så ser Thomas Tuschel Unitedanfallaren som den perfekta spelaren och är redo att betala stort för honom. 

The Independent skriver att Tuschel ser Rashford som den perfekta moderna dynamiska anfallaren och vill ta honom till PSG under transferfönstret – och är redo att betala £100 miljoner för att få sin vilja igenom.
Att United skulle sälja sin talisman är dock inte speciellt troligt och inte heller att Rashford skulle ha någon vilja att lämna den klubb han spelat för hela livet och supportat sedan barnsben.
Rashford har haft en stark säsong med 21 mål och åtta assist och verkligen växt till en ledare i det Manchester United som nu ser ut att vara på väg mot spännande saker. Han har dessutom ett stort samhällsengagemang i Manchester och i England för kampen mot barn i fattigdom.
Så att att Rashford skulle lockas av spel i utlandet får nog ses som föga sannolikt i detta nu.

Källa: Independent

Kommentarer till artikeln

7 KOMMENTARER

 1. Just idag är det knappast troligt att Rashford vill lämna.
  Men om United skulle ”helt plötsligt” vinna alla stora titlar, kanske t.o.m. ett par gånger, då kanske Rashford skulle leta efter ny utmaning och då utomlands.
  Eller det blir precis tvärtom. United vinner inget av värde på 2-3 år. Rashford och övriga starplayers börjar titta på alternativ. Och då utomlands, för är det nånting jag är säker på, är att Rashford aldrig skulle spela för något annan engelskt lag än United.

  0
  0
  1. Jensen: Jag tror chansen är större att han lämnar på uteblivna framgångar än tvärtom. Sedan finns det många spelare som gjort mig besviken som jag inte trodde skulle spela för någon annan engelsk klubb, men sånt kan ändras snabbt i fotbollen.

   0
   0
 2. ”redo att betala £100 miljoner…” 😂🤣
  Reducerat Corona pris vill de ha. Kanske skulle de komma med ett riktigt bud istället för att fjanta runt med £100 miljoner för Rashford. PSG med sina arabiska ägare har väl pumpat in några miljarder (fått tips av sin kusin i City?), såklart ska det vara en riktig summa om det ens ska tas på allvar. Skulle de sälja sin Mbappe för en sketen summa som en miljard? Nej. Tuschel kan drömma vidare.

  0
  0
 3. £100!! Ett skämt. För det första så släpper vi honom aldrig i dagsläget. Värderas Mbappe’ till £280 så bör de nog lägga sig på £180-200 om det ska vara någorlunda vettigt. Sedan är jag tveksam på om han skulle gå till den skitligan den dagen han eventuellt skulle vilja lämna?

  0
  0
  1. Hille,
   Anledningen stavas pengar.
   PSG tillsammans med Barca och Real har dom högsta löneutgifterna i världen.
   Visst skulle United kunna matcha på enstaka spelare.
   Men om en spelare som Bale tjänar runt 6 miljoner kronor i veckan i Real, då kan man undra hur mycket Rashford skulle kunna få?

   0
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen