post image

Prislapp på Thiago

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-16
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Sport Bild redogör för hur mycket Manchester United behöver betala för att signa Thiago Alcantara i sommar. 

Thiago är på väg bort från Bayern München och han har länkats starkt med Liverpool, men enligt de senaste ryktena kan United vara på väg att ”kapa” Liverpools värvning av den spanska mittfältaren.
Den tyska tidningen Sport Bild skriver att Bayern kommer att kräva £36,2 miljoner för att släppa Thiago, vars kontrakt med klubben går ut nästa sommar.
Manchester Evening News menar dock att 29-åringen inte är ett prioriterat transfermål för United denna säsong – i motsats till den spanska tidningen Sport som hävdar att United är nära att värva honom.

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

 1. Vi behöver en CDM lik Carrick för vi har endast matic som kan spela i den rollen ( även om han varit bra på sistone) och tyvärr så håller han inte en hel säsong. Max en halv säsong sen behöver hab en ordentlig vila.
  Tror inte på Scott i den rollen tyvärr, kanske i framtiden (3-4 år) men absolut inte nu då han saknar trygghet med bollen samt passningsfoten som en CDM behöver.
  En CDM sedan en mittback.
  Offensiva spelare får vi ta in nästa säsong. Vi kommer ändå inte att utmana om titeln nästa år så vi behöver fixa våra hål i laget för att fixa en CL plats för kommande säsong så att vi sedan kan fortsätta med lagbygget.

  0
  0
 2. Jag är kluven till en sån här värvning. Men kan absolut se många fördelar. Pogba är ingen spelare som är jämn i sina prestationer, det kan vi utan diskussion konstatera efter 4 år i United, samt hur han presterar i landslaget. Han blandar absolut världsklass med mediokra och ibland rent av loja insatser. Så här kommer det med all sannolikhet att fortsätta vara. Utöver Pogba så har vi Bruno i kategorin kreativa mittfältare. Men i övrigt är det rätt tomt. McTominay gillar jag skarp, men både han och Fred är mer grovjobbare än kreatörer. Mata är tyvärr passé. Jag tycker Thiago är en jäkla bra fotbollsspelare och vore ett fint alternativ att kunna ha i en trupp. Frågan är hur hans roll i gruppen kommer vara, kommer ha acceptera en roll som andrafiol efter Pogba och Bruno? Skulle vara ett jäkligt nyttigt tillskott i gruppen i sådana fall.

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen