post image

Prislapp på Jude Bellingham

Skriven av: admin
Publicerad 2022-11-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Daily Mail kommer storklubbarna kriga om 19-åringens signatur, men man måste redo att lätta på lädret. 

Jude Bellingham förväntas bli nästa sommars stora transfersaga. Engelsmannen- som United försökte signa sommaren 2020 – har under sina två år i Dortmund växt till en av världens bästa mittfältare, blott 19-år ung och det förväntas bli ett stenhårt race om hans signatur om han tillåts lämna till sommaren.

Daily Mail skriver att Manchester United, Manchester City, Chelsea och Liverpool samt Real Madrid alla kommer försöka signa Bellingham i sommar, men det kommer inte bli någon billig historia. Enligt tidningen kommer Dortmund att kräva minst £130 miljoner för att släppa honom och man är hoppfulla om att ett starkt VM ska kunna pusha upp prislappen ännu mer.

Bellingham har kontrakt med Dortmund till 2025, så det finns goda förutsättningar att det stora intresset kommer resultera i ett budkrig som trissar upp prislappen till galna nivåer.

United fick nobben trots charmoffensiv

Manchester United försökte som sagt värva honom då han som 16-åring lämnade Birmingham 2020. Man böjd in spelaren med familj till Carrington där man tog emot att klubblegendarer som Sir Alex Ferguson, Bryan Robson och Eric Cantona i ett försök att koppla på charmoffensiven. Men Bellingham nobbade United och valde Dortmund. Om United kommer ha någon chans att signa honom i sommar, då man får konkurrera med klubbar som City, Real och Liverpool, det återstår att se. Troligen blir et svårt.

Källa: Daily Mail

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen