post image

Bologna: Zlatan vill till oss

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-03
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Bolognas ordförande Walter Sabatini säger att man tror sig ha en realistisk chans att locka över Zlatan Ibrahimovic och en stor anledning till det är svenskens relation till klubbens manager Sinisa Mihajlovic. 

Zlatan har börjat länkas allt mer med en återkomst i Manchester United, men det har under helgen förekommit rykten om att Bologna ser sig själva som en het kandidat till att säkra hans signatur och klubbens ordförande Walter Sabatini säger att ett trumfkort man har i jakten är managern, den gamle frisparkskungen Sinisa Mihajlovic.
”Ibrahimovic vill till oss för sin relation till Sinisa. Det är inte omöjligt. Det kan ske och om det sker så är det pga av den affektion som finns mellan dem. Ibra vill hjälpa Mihajlovic och jag kan säga att vi kommer göra allt för att få den här galenskapen att bli verklighet.”
Enligt ryktena så är Bologna redo att erbjuda Zlatan ett kontrakt värt £6,9 miljoner.

Tidigare i höstas så hintade Zlatan - möjligen skämtsamt - om att Manchester United kunde slå honom en signal, om man behövde hjälp under säsongen. Och Ole Gunnar Solskjaer sa under en presskonferens i augusti att han alltid välkomnar samtal med Zlatan - även om en comeback är osannolik.
"Om han fyllde 28 istället för 28 så hade det varit stor skillnad. Men Zlatan hade en fantastisk tid här och han gör ju fortfarande bra ifrån sig. Han hade otur som fick den där skadan när han var här. Så vem vet? Han kan mitt telefonnummer. Han hyrde aldrig mitt hus, men han tittade på det och vi kan prata varandras språk. Om han menar allvar så är jag alltid öppen för att prata med Zlatan."
"Men nej jag tror inte att det kommer hända. Jag tror han haft sin tid i den här klubben och han har haft en fantastisk karriär. Och jag kan inte tro att han menar allvar när han säger det."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen