post image

Premier League om status på Project Restart

Skriven av: admin
Publicerad 2020-05-12
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Premier Leagues VD Richard Masters ger en uppdatering om läget med Project Restart. 

Den engelska toppfotbollen har som målsättning att återuppta säsongen den 12:e juni och efter ett möte mellan alla inblandade parter under måndagen så gav Premier Leagues VD Richard Masters en uppdatering – och budskapet är att alla klubbar vill att säsongen ska spelas klart.
”Det fanns en stark vilja att diskutera allting ur alla vinklar och hitta en gemensam väg framåt. Det finns fortfarande en väldigt stark kollektiv vilja att säsongen ska återupptas. Vår prio kommer alltid vara spelarnas, coachers, managers, personals, supportrars och samhällets säkerhet. Ingenting kommer kommas överens om förrän vi pratat med både managers och spelare.”
”Givetvis är det alla klubbars preferens att spela hemma om det är möjligt. Det är en pågående dialog och vi har pratat med myndigheterna om förutsättningarna som vi kan köra igång Premier League under och vi tar till oss alla råd vi får. Vi välkomnar dessa första steg och är redo att spela vår roll. Vi jobbar med klubbar, aktieägare – regeringen, våra TV-partners, FA, EFL, PFA och LMA – för att ta fram en ansvarsfull, säker och genomförbar modell för att kunna slutföra säsongen.”
”Självklart kommer säkerhet först. Vi måste lyssna på regeringen, myndigheterna och de medicinska experterna och fortsätta följa deras råd. Det är exakt det vi gör. Vi sätter oss själva i den bästa möjliga situationen för att kunna slutföra säsongen, men bara när förutsättningarna är de rätta.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

 1. Vad jag hört är det 8 PL lag som motsätter att spela klart säsongen 19/20.
  FA svarar på det, om säsongen avbryts i förtid, gäller nuvarande tabellställning som slutresultat. Dvs de 3 sista lagen åker ur och de 4 första spelar i CL, samt att Liverpool får sin 19e titel.
  Jag undrar vad Uniteds officiella ställning är till detta? Spela klart säsongen och försöka knipa 3-4 platsen eller gilla läget att spela i EL ännu en säsong (samt påverka FA att Liverpool inte alls får kalla sig mästare för 19e gången)?

  0
  0
   1. Så vitt jag vet så har City överklagat till CAS.
    Hur CAS kommer döma vet förstås ingen, men jag blir alla fall inte förvånad om att avstängningen från CL tas bort och dom får ännu mera böter istället.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen