post image

Premier League håller möte under dagen

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-19
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Premier League och representanter från alla klubbarna kommer under torsdagen att hålla ett konferenssamtal för att diskutera hur man hanterar den uppskjutna säsongen. 

Premier League är uppskjutet till tidigast den 3:e april, men i realiteten är det inte sannolikt att fotbollen återupptas då. Datumet kommer högst troligt flyttas fram. UEFA lät häromdagen meddela att man skjuter upp sommarens EM till nästa sommar – för slippa arrangera ett publiklöst mästerskap och för att underlätta för de respektive europeiska ligor att spela klart sina pågående säsonger.
I dag torsdag så kommer Premier League att hålla en telefonkonferens för att diskutera hur man går vidare. Det är det första gemensamma samtalet sedan förra veckans beslut att stoppa ligaspelet och man kommer nu diskutera nästa steg.

Media har listat en mängd olika alternativ för hur säsongen kan komma att avslutas i dessa ovissa tider, men den absoluta ambitionen från samtliga inblandade parter är att spela klart säsongen under sommaren. Huruvida det är möjligt eller ej beror givetvis på utvecklingen. Och så som verkligheten ser ut är det svårt att hugga en plan i sten. Så något konkret beslut lär inte komma ännu på ett tag.
Enligt Sky Sports så kommer klubbarna under dagens möte att få en rad möjliga scenarier och dess följder presenterade för sig. I detta läge mer för att starta en dialog, än för att fatta beslut.
Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen