post image

Potentiell ersättare till Pogba

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-29
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Mirror så planerar Manchester United för en framtid utan Paul Pogba och man har identifierat en fransman med liknande fysik, som potentiell ersättare. 

Paul Pogbas framtid är högst oviss i dagsläget. I somras var han starkt länkad med Real Madrid och Juventus och medgav öppet i media att han gärna hade tagit sig an en ny utmaning. Men Manchester United stod på sig och sålde honom inte.
Det har dock fortsatt att ryktas om hans framtid även under hösten och både Real Madrid och Juventus sägs fortfarande vara på tapeten, samtidigt som Pogba själv har en mystisk skada som hållit honom borta från spel väldigt länge.

Enligt The Mirror så ser Manchester United den 20-årige Lille-mittfälaren Boubakary Soumare, som en potentiell långsiktig ersättare till Pogba.
Soumare har kontrakt med Lyon till i sommar och han får redan i januari börja diskutera förkontrakt med klubbar utomlands. Enligt rapporten är flera klubbar intresserade av hans tjänster och en av dem ska alltså vara Manchester United och tidningen hävdar att representanter från United fanns på plats för att bevaka honom i Lilles match mot Valencia i Champions League i förra veckan.
Enligt rapporten planerar man bud på ännu en fransman - Lyons anfallare Moussa Dembele, som man länkats flitigt med under säsongen.
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen