post image

Pogbas budskap till fansen: Vi ska vinna troféer igen

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-30
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Paul Pogba säger att Manchester United förhoppningsvis inom kort kan vinna troféer igen och uppmanar fansen att tänka på säkerheten medan man väntar på att tiderna ska bli bättre. 

Stora delar av världen står stilla lamslagna av coronaviruset och Premier League likaså. Startdatum är fortfarande 30:e april, men att det skulle ske får ses som väldigt osannolikt. Datumet lär skjutas fram ytterligare. Men när ligan väl drar igång så kommer vi förhoppningsvis få se Paul Pogba – som då kommer vara spelklar efter sin skada – tillsammans med Uniteds nya mästerliga förvärv Bruno Fernandes. En mittfältsduo som kan dominera stort.
I ett videosamtal mellan Paul Pogba och Jesse Lingard, kallat United Hangout publicerat på Manutd.com, lämnade Pogba ett meddelade till fansen.

"Stanna hemma, håll er safe och fortsätt supporta United. Förhoppningsvis kommer saker bli bättre väldigt snart och vi kan återuppta sporten. Förhoppningsvis kan vi visa er att vi är redo och att vi vill tillbaka till att vinna troféer. Tänk på säkerheten och så är vi tillbaka på planen snart."

Huruvida Pogba vill bli kvar i United eller ej återstår att se. Det har förekommit motstridiga uppgifter i frågan. Men vi vet att fransmannen vill spela på den högsta nivån och konkurrera om troféer - och att bristen på Uniteds ambition och den negativa trenden de senaste åren varit en bidragande faktor till hans sviktande humör och form. Men med värvningen av Fernandes och några nya nyckelförvärv i sommar så bör man inte vara långt ifrån att kunna utmana på allvar igen - så det är väl inte helt osannolikt att Pogba anser att det plötsligt börjar bli både roligt och spännande att vara en del av Uniteds projekt igen.
I United Hangout-inslaget så mindes Pogba tillbaka på den senaste stora troféen som United vann - Europa League.
"Jag var så lycklig för det var precis vad vi ville. I början av den säsongen så ville vi vinna turneringen och det innebar också att vi tog oss till Champions League. Det var vår andra trofé den säsongen och jag var väldigt glad. Det är vad Manchester United handlar om - att vinna troféer."
Källa: Manutd.com
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen