post image

Pogba: Vi är ett annat lag nu. Mentaliteten är rätt

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-09
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Paul Pogba förklarar varför Manchester United nu går så mycket bättre än tidigare under säsongen. 

Pogba trivs i det pånyttfödda Manchester United och det pratas till och med om att han kan bli kvar i klubben bortom det nuvarande kontraktet, som i praktiken går ut sommaren 2022. United är obesegrade i 16 matcher, har gjort 43 mål på dessa och bara släppt in sex och det råder en harmoni och glädje i truppen.
Paul Pogba förklarar för United Review vad skillnaden nu mot då, är.
”Man ser att laget blivit mycket bättre. Vi spelar nu mer som ett lag än vad vi gjorde tidigare. Vi har roligare, vi försvarar bättre, vi anfaller bättre och det här laget är starkare. När spelarna som är på bänken eller inte spelar varje match kommer in så hjälper de laget, så mentaliteten är rätt nu. Allt det har gjort att vi ser ut som vi nu gör.”
”Men även det defensiva arbetet, som folk inte pratar lika mycket om. De pressar och det kanske man inte tänker på så mycket. Men fans som kan fotboll ser det. Det är en stor skillnad och det är härligt att de gör det så bra. Jag tror det handlar om mentalitet – anfallet och försvaret de gör hela tiden – det hjäper oss mycket. Det hjälper mittfältarna och försvararna och talangen talar ju för sig själv. Målen, all action, fotbollen allt.”

Källa. MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen