post image

"Pogba ut och Sancho till United eller Chelsea"

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-29
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Experten Danny Murphy tror att Jadon Sancho antingen hamnar i Manchester United eller Chelsea och att Paul Pogba kommer att lämna United. 

Jadon Sancho är en av världens absolut mest spännande unga spelare och han står högt upp på både Manchester Uniteds och Chelseas önskelistor. Danny Murphy skriver i sin spalt i Daily Mail att han tror 19-åringen lämnar Dortmund 2020 och att destinationen blir antingen United eller Chelsea, i vad som kommer bli ett nytt brittiskt transferrekord.
”Jadon Sanchos statistik för en tonåring är helt galen – speciellt med tanke på att talangfulla wingers ibland har problem med slutprodukten. Han har redan gjort 12 mål för Borussia Dortmund den här säsongen, plus några till för England. Han har spelat 11 landskamper och jag tror han lämnar Bundesliga för antingen Chelsea eller Manchester United under 2020.”
”Transfersumman kommer överstiga det nuvarande rekordet på £89 miljoner som United betalade för Paul Pogba och jag kan inte se att Dortmund skulle tacka nej till det. Frank Lampard har pratat om att han vill ha någon som kan ge den där X-faktorn som Eden Hazard hade. Sancho kan göra det.”

Och apropå Pogba, skriver Murphy att han med säkerhet tror att fransmannen kommer lämna Manchester United under året.

"Paul Pogba är Manchester Uniteds bästa spelare och jag förstår varför Ole Gunnar Solskjaer vill behålla honom. Men när en transfersaga håller på så här länge så har den bara ett möjligt slut, precis som när Luis Surez gick till Barcelona eller Cristiano Ronaldo till Real Madrid."
"Vid 26 års ålder så kommer Pogba inte vilja vänta längre med att spela för ett riktigt etablerat topplag. Att återigen missa Champions League när både Real Madrid och Juventus vill ha dig, kommer vara för mycket. Pogba har fantastiska kvalitéer - vi har sett glimtar av det under hans senaste framträdanden. Men fansen har inte sett honom tillräckligt ofta och de börjar bli otåliga. Det är bäst att man löser det på ett eller annat sätt och det kommer bli med en stor transfer (från United)."

Källa: Daily Mail

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen