post image

Pogba syntes inte till på träningen

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-30
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Manchester Evening News så syntes inte Paul Pogba till under Manchester Uniteds öppna träning, inför matchen mot Arsenal på nyårsdagen. 

Pogba gjorde äntligen comeback i matchen mot Watford, efter den långtidsskada som hållit honom borta från spel sedan i augusti (med undantag för två matcher i september) och han fick sedan en halvtimme mot Newcastle på Boxing Day.
Fransmannens framträdanden såg mycket lovande ut och känslan var att United skulle få en väldigt välkommen boost till den andra halvan av säsongen. Som att få in en världsklassvärvning i mitten av säsongen, som Solskjaer uttryckte det.
Men när United i helgen mötte Burnley så fanns Pogba inte ens med i truppen. Förklaringen var att han var tvungen att vila igen efter att ha deltagit i två matcher i tät följd eftersom man inte vill riskera någon ny skada.

Bara dygnet efter Burnley-matchen postade Pogba videor från en välgörenhetsmatch i Frankrike, dit han hade rest för att närvara. Han återvände till Carrington under måndagen, men enligt Manchester Evening News så fanns han inte med på lagets öppna träning inför matchen mot Arsenal på nyårsdagen. Inte heller Scott McTominay, Axel Tuanzebe och Ashley Young syntes till.
MEN-journalisten Samuel Lockhurst skriver dock på sin Twitter att träningen bara var öppen för media under 15 minuter och det tidigare hänt att Pogba inte närvarat under det passet, för att sedan ansluta och delta i resten av träningen.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Sälj och bojkotta Raiola framöver. Jag lovar att han försöker tvinga sig bort, annars hade han inte hållt på såhär. MCT är skadad och det första han lägger upp på sociala medier är att han krigar för att komma tillbaka så snabbt som möjligt och tackar Mu-familjen. Skillnad på karaktär!

    4
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen