post image

Pogba: Svider att se Liverpool vinna titeln

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-25
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Paul Pogba säger att han som Manchester United-spelare inte vill se ärkerivalen Liverpool vinna Premier League-titeln. 

Ett maktskifte har skett inom engelsk fotboll under de gångna decenniet. Sir Alex Ferguson lämnade och United började falla samtidigt som Manchester City och Liverpool gått i konsekvent rätt riktning – framåt.
Liverpools pånyttfödelse kom i samband med rekryteringen av Jurgen Klopp och tysken har nu gjort rivalen till Europas bästa lag. Förra säsongen vann man Champions League och den här säsongen kommer man ta sin första Premier League-titel på 30 år. Och kanske även gå hela vägen i andra turneringar.

Paul Pogba - som trots alla kontroverser och flyttrykten - i grunden är en Unitedman med flera år i akademin, säger att det svider att se Liverpool flyga så som de gör. Men att man ändå måste beundra dem för hur de spelar.
"De är så långt före alla andra. De har inte förlorat en enda match den här säsongen i ligan. De har ena handen på Premier League-trofén redan. Som Manchester United-spelare och med rivaliteten som finns mellan oss, så vill vi ju inte att de ska vinna titeln. Vi vill inte att något annat lag än vi ska göra det. Men som fotbollsälskare och en respektfull motståndare så måste jag medge att de förtjänar att vara där de är i dag."
"De har varit till och med bättre än vad de var förra säsongen då de vann Champions League och säsongen innan dess, då de förlorade mot Real Madrid i finalen."
Pogba är nu tillbaka i Manchester. I går kväll publicerade han en ny video på Instagram med ett potpurri av filmer från hans rehabiliteringsarbete och texten "Soon".
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

  1. Hmmm 🤔, är Pogbas uttalande här för att han verkligen älskar ManUtd eller för att locka tillbaka supportrarna han förlorade senaste veckorna, dvs. efter kontroversiella uttalanden från Mio Raiola???
    I alla fall, kul att höra detta från Pogba och hoppas att han verkligen vill fortsätta spela i ManUtd, inte bara denna säsong men även kommande säsonger!!!

    12
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen