post image

Pogba skadad igen. Borta i några veckor

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-01
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer bekräftar att Paul Pogba skadat sig igen och blir borta från spel ytterligare några veckor.

Pogba har varit skadad hela säsongen, men återvände till matchen mot Watford då han gjorde ett inhopp. Han spelade sedan en halvlek mot Newcastle på Boxing Day men fanns inte med i matchen mot Burnley. Solskjaer sa då att man ville skynda långsamt med hans comeback, men att han förväntade sig att fransmannen skulle finnas tillgänglig mot Arsenal. Så blir nu inte fallet. Pogba har inte rest med United till London och Solskjaer förklarar att han nu skadat sig igen..
”Han är skadad. Han har ont i sin ankel och blir definitivt borta i några veckor” sa Solskjaer till MUTV inför kvällens match.

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

11 KOMMENTARER

  1. Horror show igen. Och vad tror ni kommer hända med Pogba och McTominay borta under ett tätt spelprogram framöver? Ja, det kommer i bästa fall att etablera oss som det mittenlag vi blivit. Nu är det tid för ett panikköp av en stabil mittfältare för det här håller inte. Hela vår usla insats i går kronades med Freds frispark på slutet. 3 våningen som vanligt. Hur kan denmannen få skjuta när Rash, Mata och Pereira är på plan. Otroligt!

    3
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen