post image

Pogba: Premier League-titeln är målet

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-10
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Paul Pogba säger att Manchester United fortfarande har jobb att göra innan man kan vinna Premier League, men att man går i rätt riktning. 

Paul Pogba fortsätter imponera på Uniteds mittfält. I går hamnad han i målprotokollet  i 3-0-segern borta mot Aston Villa och efter matchen pratade han med media.
”Vi är väldigt nöjda med oss själva, men vi vet att vi måste fortsätta såhär. Vi pratade om det innan matchen och innan träningen – att vi måste fortsätta och köra på. Det är vad Manchester United är. Det är en storklubb. Vi vill alltid hålla hög nivå. Framträdandet i dag och de senaste veckorna har varit väldigt bra och det är den standard Manchester United ska ha. Men vi vann inte Premier League – det är målet. Så vi måste ju fortsätta jobba. Det finns mycket att göra.”
Mason Greenwood är i högform och fortsätter leverera klassavslut. Igår satte han Uniteds andra mål och Pogba förväntar sig mycket av 18-åringen i framtiden.
”Det är väldigt bra. Jag trivs med att spela högre upp i banan. Jag gillar den här grabben på träningarna och i matcherna kommer jag fortsätta pusha honom. Han kan göra ännu mer. Det han gör nu är att visa sin talang och att han kan spela i det här laget. 

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Jag blir glad av att höra Pogba gå ut och prata på detta viset om United. Och sättet han pratar på känns ju som att han planerar att vara en del av jobbet i United även framöver. Något har förändrats hos honom. En sådan liten sak som att han lägger upp United-relaterade bilder på sin Instagram säger en del. Det har jag inte gjort mycket tidigare.

    0
    0
  2. Om han vill vinna PL, så måste det betyda att han här indikerar till att stanna i United (åtminstone över nästa säsong)? Fortsätter laget prestera såhär (och ännu bättre), så borde han före eller senare teckna ett nytt långtids-kontrakt med United.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen