post image

Pogba om all kritik: Jag stänger bara av

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Paul Pogba berättar för UTD Podcast om hur det är att vara ständigt omskriven i tidningarna. 

Paul Pogba har varit borta skadad den absoluta majoriteten av säsongen, men det har skrivits spaltmeter om honom och hans framtid trots att vi knapp sett honom. I en intervju med UTD Podcast pratar han om hur det är att uthärda allt snack från tyckare och experter inom media.
”Jag antar att de saknar mig? Jag vet inte. Jag tittar inte alltid på Sky News. Jag tittar på matcherna, inte snacket kring. När man kan fotbollen så behöver man ingen som förklarar vad som händer. Jag hör ju när folk säger ”Paul gör det.. Paul.. gör..” Jag vet inte. En dag kanske jag träffar mina kritiker och frågar dem varför. För jag förstår verkligen inte varför.”
”Jag gör min rehabilitering. Jag kan vara på en annan plats och så hör jag någonting som sagt. Men jag gör bara min rehabilitering. Men om de vill prata så får de ju gör det. Det är deras jobb. Jag är van vid det nu. Det är ingenting som stör mig. Det är kul att höra bra saker istället för dåliga saker, men när man spelar fotboll så känner man sig själv. Det är vad din manager och dina lagkamrater tycker. Resten är bara prat.”
En person som ofta varit kritisk mot Pogba är Liverpool-legendaren Graeme Souness, numera på Sky Sports. Men Pogba vet inte ens vem han är.
”Jag vet inte ens vem Souness är. Jag har hört att han var en bra spelare och så. Jag vet inte hur han ser ut, men jag känner till namnet. Som sagt – jag är inte en person som tittar på mycket eftersnack. Jag tittar på mycket fotboll, men jag sitter inte kvar efter matcher och lyssnar på experterna prata om varför de gjorde si och varför de gjorde så. Jag gillar att fokusera på fotbollen.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Käre Paul, Souness är mannen som när han var manager i Pool, sänkte ner dem i det gigantiska hål, som de först nu 30 år senare kanske klamrar sig ur. Kritik från den mannen, ska endast ses som beröm.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen