post image

Pogba och Zidane möttes i Dubai

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-18
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Paul Pogba och Zinedine Zidane träffades nyligen i Dubai - något som spätt på spekulationerna om den där överhängande flytten från Manchester United till Real Madrid.

Paul Pogba var i somras starkt länkad med Real Madrid och medgav själv öppet att han välkomnade ”en ny utmaning i karriären efter tre år i Manchester United.” Men United vägrade sälja honom och han blev kvar. Han har under stora delar av hösten varit skadad, men då han spelat har han ofta stått för helt matchavgörande prestationer – om inte konsekventa i 90 minuter, så i alla fall ofta stunder av briljans som kan innebära hela skillnaden för ett annars trubbigt United.
Pogba skadade sig i augusti och gjorde sedan en för tidigt comeback i Ligacup-matchen mot Rochdale. Efter ett par matcher då han spelade med smärta i foten så tvingades han åter till vila och som en del av rehabiliteringen har han varit i Dubai för att träna och bli kvitt skadan.

Under vistelsen i Dubai så fotograferades han mitt i ett samtal med Zidane - något som spär på spekulationerna om Real Madrid. Den franske managern är en stor beundrare av Pogba och den beundran är ömsesidig, då båda talat väl om varandra i offentliga sammanhang.
Mötet ska dock bara ha varit en ren tillfällighet då Zidane - som var i Dubai för en AI-Mässa -råkade befinna sig på samma faciliteter som Pogba.
Lägligt ändå? Efter alla rykten.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen