post image

Pogba och (agent?) Varane i muntert facetime-samtal

Skriven av: admin
Publicerad 2021-07-28
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Agent Varane? Paul Pogba delade under kvällen en story på Instagram där han facetajmar med Uniteds nyförvärv. 

Manchester United bekräftade i går att man är överens med Real Madrid gällande värvningen av Raphael Varane. United får i Varane in en superspelare, en världsmästare och flerfaldig Champions League-vinnare. Samtidigt ryktas det intensivt om att man är på väg att tappa en annan superspelare – Paul Pogba.

Det har ryktats om att fransmannen nobbat en kontraktsförlängning med United och Paris Saint-Germain uppges vara på jakt efter hans signatur. Men Solskjaer sa häromdagen att samtalen mellan United och Pogbas representanter fortfarande pågår. Och idag rapporterade tidningar i England att många av Uniteds spelare gör sitt bästa för att övertyga Pogba om att bli kvar i United.

En av dessa spelare kanske är Varane? Pogba postade nämligen en screenshot på Instagram, från ett glatt samtal med sin landslagskollega och nya Unitedkollega.

Visst undrar man vad de pratade om..

Pogba har tidigare uttryckt sin stora längtan efter titlar. Och i United har han inte vunnit något sedan man vann Europa League 2017. Men klubben har tagit stora kliv framåt de senaste två åren under Solskjaer ledning och med sommarens nya rekryteringar, Jadon Sancho och Raphael Varane förväntas man ta ytterligare kliv mot toppen och man tippas nu kunna vara med och utmana om de stora titlarna på allvar.

Är United ambitionsnivå och utveckling tillräcklig för att Pogba ska förlänga, eller kommer han söka sig mot en ny utmaning i PSG. Det är frågan. Att han valde att posta just samtalet med Varane samtidigt som det ryktas så mycket om en flytt från United kanske betyder någonting. Eller inte.

Källa: Instagram

 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen