post image

Pogba närmar sig comeback

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-12
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Paul Pogba har gett en färsk uppdatering om status på sin rehabilitering och han tycks nu närma sig en efterlängtad comeback. 

Pogba skadade sig i augusti och gjorde sedan en för tidig comeback i september i matcherna mot Rochdale och Arsenal – och fick därefter nya bekymmer med sin skada. Han tvingades återgå till sidlinjen och har nu tillbringat lång tid med rehabilitering, men nu tycks han vara på väg tillbaka.
I går kväll var han enligt The Mirror på plats i Amsterdam för att avlägsna det gips han haft på sin ankel. Han postade en video på Instagram som visade när en läkare tog gipset han haft på foten och han förväntas snart kunna vara tillbaka i träning för att jobba upp formen inför en comeback.

Ole Gunnar Solskjaer har tidigare sagt att det troliga är att Pogba är tillbaka någon gång i början/mitten av december och den tidsplanen tycks se realistisk ut - enligt Mirror så är derbyt mot Manchester City den 7:e december ett möjligt måldatum.
I Pogbas frånvaro har Fred och McTominay växt till en starkt mittfältsduo och frågan är vilken roll fransmannen ska ha när han återvänder. Den kanske mest givna positionen bör väl vara den som den där 10:an som ska länka samman mittfält och anfall - en roll som Pereira och Mata haft på sistone.
Källa: Mirror
 

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Jag hoppas innerligt han får några försök som 10:a. Med hans förmågor/egenskaper är han nästintill komplett för den positionen tycker jag. Enda han saknar är väl löpningarna/rörligheten. Kan tänka mig att han lätt kan bli stängd i en match, men å andra sidan briljera så fort motståndarna inte punktmarkerar honom. Intressant i alla fall!

    11
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen