post image

Pogba: Jag kommer vara redo

Skriven av: admin
Publicerad 2020-05-04
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Paul Pogba ger en intervju med Manutd.com och ger en uppdatering om livet i isolering och berättar även vilken lagkamrat han helst skulle stänga in sig med. 

Paul Pogba berättar i en videointervju med Manutd.com om hur han fördriver tiden i karantän och att han är noga med att hålla sig aktiv för att vara redo att kliva ut på planen igen, när den dagen kommer.
”Jag har ett litet gym i mitt hus. Jag kan göra en del träning, lite löpning, cykla, gå utomhus och göra saker med boll. Jag håller mig bara sysselsatt och frisk. Vi måste hålla oss motiverade. Vi har inget val. Vi vet inte hur länge det här kommer hålla på, men jag har fortfarande mina mål i huvudet och förhoppningsvis tar den här pandemin slut. Då måste vi tillbaka ut på planen så vi måste se till att vara redo. Jag själv har ju varit borta länge också, så jag vill bara tillbaka till att spela fotboll igen.”
”Jag pratar med Eric (Bailly), Andreas Pereira, Victor (Lindelöf), Juan (Mata) och Jesse (Lingard).. Vi pratar alla med varandra och skickar meddelanden osv. Vi håller kontakten och vi ser varandra på skärmen. Om jag var tvungen att isolera mig med någon? Eric Bailly såklart. Han hade fått mig att skratta hela dagarna!”

Källa: Manutd.com

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen