post image

Pogba: Jag känner mig bra

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-13
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Paul Pogba postar uppdateringar på sociala medier om hur rehabiliteringen inför han comeback går. "Jag känner mig bra" säger fransmannen. 

Pogba har haft en märklig säsong som kantats av långtidsskador, för tidiga comebacker och nya långtidsskador. Han spelade senast för Manchester United på Boxing Day då han gjorde ett andra inhopp inom loppet av några dagar efter att han återvänt från den skada som hållit honom borta hela hösten och vintern. Men direkt skadade han sig igen och tvingades till en ankeloperation.
Nu är han dock på väg tillbaka. I förra veckan tog han bort stödstöveln och den här veckan har han tillbringat i Dubai för hårdträning inför comebacken. Igår postade han en video där man hör honom säga ”fyra veckor efter operationen. Jag känner mig bra.” och sedan en bild på sin story med texten ”Kan inte vänta på att få vara tillbaka ute på planen.”
 

Enligt Sky Sports så hoppas Pogba på att vara matchfit redan till måndagens stormatch mot Chelsea. Telegraph lägger dock datumet bra mycket längre fram och menar på att han siktar på att vara tillbaka till derbyt mot Manchester City den 8:e mars.
 
Källa: Telegraph, Sky Sports

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen