post image

Pogba i Frankrike dygnet efter Burnley

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-30
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Paul Pogba befann sig plötslig i Frankrike på nya privata ärenden knappt ett dygn efter att han missat matchen mellan Burnley och Manchester United. 

Efter en lång rehabilitering som kantats av en rad ”misstänksamma” incidenter – såsom ett möte med Zidane i Dubai, basket med NBA-sjtärnor i USA och dans på bröllopsfester trots anmäld sjukfrånvaro så gjorde Pogba comeback i matchen mot Watford då han kom in med en halvtimme kvar. Och i den efterföljande matchen mot Newcastle fanns han med på bänken och fick göra ett inhopp i halvtid, sedan Scott McTominay tvingats kliva av med skada.
I båda matcherna var han briljant och gjorde mycket stor skillnad i Uniteds spel. Så förhoppningarna var att han kanske skulle få en start i lördagens match mot Burnley, men han fanns förväntande nog inte ens med i matchtruppen. Något som Solskjaer efter matchen förklarade enligt följande:
”Han fick 45 minuter (mot Newcastle) men han har varit borta ett tag och han kände sig inte okej. Han reagerade på den (matchen) så vi måste bara ta vår tid och få honom redo för nästa match. När man varit borta så länge så kommer det alltid ta tid innan man är 100%. Han behövde nog bara en dags vila till.”

Knappt ett dygn efter matchfrånvaron så kunde vi se honom på plats i Frankrike där han fanns vid sidlinjen under en välgörenhetsmatch som hans bröder deltog i. Pogba la själv ut storys på Instagram med texten "coach PP."
Nu vet vi ju inte vad som sagts och vi kan väl anta att han har haft tillstånd att resa, men det får väl ändå ställas till raden av märkliga incidenter. Att en spelare ges tillstånd att resa på ett ärende istället för att stanna kvar och göra någon form av träning för att vara redo till nästa match.. Eller?
Å andra sidan rörde det sig om ett välgörenhetsevenemang och Pogbas stjärnstatus och namn gynnar sannolikt ändamålet.
Fransmannens framtid är fortsatt mycket oviss och det är väl mer eller mindre känt att han vill till Real Madrid och att Real Madrid vill ha honom. Solskjaer sa dock nyligen att han inte kommer att säljas i januari och att han kommer spela många matcher för United.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Tar tid att komma igång efter en långtidsskada, inte alltid man kan träna var dag utan låta kroppen återhämta sig från ansträngningen på reparerade muskelvävnader. Troligen på bänken mot arsenal trots de otroligt bristande alternativ nu när mctominay är skadad.

    5
    1
  2. Låter som en dålig ursäkt. Pogba gör vad han vill. Kollar basketmatcher i USA och dabar med kompisar veckan efter och nu i Frankrike. Tråkigt att en sådan talangfull spelare går till spillo för jag kan iaf inte se Pogba spela i United i framtiden med den inställningen han har.

    5
    5

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen