post image

Pogba förväntas spela mot Arsenal

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-31
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Ole Gunnar Solskjaer så kan Paul Pogba finnas tillgänglig till morgondagens stormatch mot Arsenal på Emirates. 

Manchester United ställs imorgon inför ett tufft test – Arsenal på bortaplan under nya managern Mikael Arteta och många hoppas på att Paul Pogba ska finnas med i truppen. Fransmannen gjorde comeback mot Watford där han fick en halvtimme och han spelade sedan en halvlek i matchen mot Newcastle på Boxing Day, men i senaste omgången mot Burnley fanns han inte med. Anledningen – att man vill skynda långsamt med comebacken för att inte riskera bakslag.
Pogba checkade in på Carrington under måndagen men fanns sedan inte med på den öppna träningen.  De 15 minuter som media får bevaka. Huruvida han sedan anslöt och deltog är oklart, men enligt Solskjaer så hoppas man på att han kan resa med laget till London.

"Ja, jag tror det" svarade Solskjaer på frågan om Pogba kommer finnas tillgänglig mot Arsenal.
Enligt Manchester Evening News kan detta vara en trolig startelva mot Arsenal:
De Gea, Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw, Pogba, Fred, James, Pereira, Rashford, Martial
Källa: MEN
 
 

Kommentarer till artikeln

8 KOMMENTARER

 1. Hoppas verkligen inte på MEN-elvan! Om det är en 4-2-3-1 formation som man ställer upp med och Pogba är tillgänglig, så petar han Andreas.
  Om de ska spela samtidigt, så måste McTominay vara tillgänglig (det är han inte) eller flytta upp en mittback som sköter defensiven. Och så måste det vara en 4-3-3 eller 5-3-2 formation!
  Ser gärna något sånt här:
  De Gea – Shaw, Rojo, Maguire, Wan-Bissaka – Fred, Lindelöf – Pogba – Rashford, Martial, James
  eller:
  De Gea – Shaw, Rojo, Maguire, Wan-Bissaka – Pogba, Lindelöf, Andreas – Rashford, Martial, James

  12
  7
  1. Fricken: Håller väl med till stora delar, men inte Lindelöf som defensiv mitt i en sån här viktig match, när han aldrig spelat som det innan i United. Hur tråkigt det än må vara, så bör Matic spela där nu i McTominays frånvaro.
   Martial
   Rashford – Pogba – James
   Matic -Fred
   Shaw–Maguire –Lindelöf –Wan-Bissaka
   De Gea
   Det är så jag tror elvan kommer formeras. Möjligen att Fred och Pogba spelar som sittande med Lingard framför. Hoppas inte på det, men Lingard har ändå gjort ett hyfsat jobb mot topplagen. Vilket i för sig inte Arsenal kan räknas som länge 🙂

   2
   15
    1. Håller med dig Fricken,
     Även jag ser hellre Lindelöf som defensiv mittfältare där han skulle briljera.
     Lindelöfs styrka är inte snygga brytningar och spelförstörelse, utan hans styrka är snabba uppspel och distinkta passningar. Jag hoppas Ole fattar detta nån gång.

     12
     1
 2. Lindelöf som def mittfält? Njaa.. Tror inte han funkar som det i PL som har så hög fart. Man ser hur osäker han är med boll när han spelar som mittback och har tid på sig. Visst har han bra passningsfot, men spelar han i mittfältet kommer han ha mindre tid på sig att ta emot bollen och spela vidare för uppbyggnadsspel.
  Kolla på hans kroppsspråk när han får en passning så förstår ni!

  2
  7
  1. Jag är inne på din linje. Oavsett vilket så tycker jag inte man gör en sån förändring inför en så här viktig match. Det kan man testa i en FA cup mot Stoke eller liknande.. Även om Matic inte imponerat särskilt i år så bor det ändå en helt okej fotbollsspelare där inne nånstans.

   1
   9
  2. Risken med Lindelöf som siste man innan de Gea blir ju om och när han tappar bollen. Oftast så tappar han bollen precis utanför straffområdet. Det är ju inte rimligt att kräva eller förvänta sig att AWB och Maguire ska hinna städa undan förrän motståndarna får en farlig målchans. Ibland räddar de Gea och ibland gör han inte det. Men om Lindelöf får rollen som nummer 6, då har han alla fall en intakt backlinje som röddplanka. Jag kommer envist tycka att Lindelöf är ingen försvarande försvarare. Utan han är bättre att få igång spelet med sin passningssäkerhet och då är det bättre han spelar en bit upp på planen. Ole borde börja leta efter en ny mittback som är minst lika bra som Maguire. Denne nye mittback kommer då lyfta upp nivån på Maguire, likt van Dijk gör med alla han spelar ihop med.

   6
   0
 3. Tack gode Gud för att vi sparkade Mourinho. Idag skämde han ut sig igen totalt, inte bara med det usla spelet och resultatet utan främst när han invaderade Soton avbytarbänk… spelet hackar som vanligt och det är bara en tidsfråga innan han ballar ur igen. Har redan börjat skylla på skador och allt annat, som om det bara drabbar honom. Vilken pajas haha

  1
  2

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen