post image

Pochettino: Jag är redo att lyssna på erbjudanden

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-03
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Mauricio Pochettino säger att han har många attraktiva jobbmöjligheter och att han är redo att ta sig an ett nytt projekt ganska så direkt. 

Tottenham sparkade härom veckan Mauricio Pochettino efter den tunga höst man haft och man anställde Jose Mourinho som hans ersättare. Pochettino tippades ju som bekant ersätta just Mourinho, då denne fick lämna Manchester United för ett år sedan – men Solskjaer, som klev in som interimtränare imponerande så pass mycket under sina första månader att United valde att ge honom jobbet permanent.
I takt med att Manchester Uniteds form dippat och resultat uteblivit har dock Solskjaers roll blivit hårt ifrågasatt och givetvis dyker rykten om Pochettino upp, nu när han finns tillgänglig. Detta även fast signalerna från klubben och från journalister med insyn i klubben vittnar om att Ed Woodward och ledningen i United inte har någon som helst intention att låta Solskjaer gå.
Också Arsenal behöver ny manager sedan man sparkat Unai Emery och Pochettino länkas även med jobbet i Spurs ärkerival.

I ett uttalande till Fox Sports Argentina säger han att han är angelägen och redo att ta sig an ett nytt jobb: "Det finns många klubbar och attraktiva projekt för mig att ta mig an. Men just nu är det viktigaste för mig att jag rensar huvudet efter fem och en halv fantastiska säsonger med Tottenham. Jag vill hitta förmågan att bygga upp mig själv på nytt och få tillbaka min motivation."
"Min intention är att återvända till Europa. Det är svårt för mig att föreställa mig att det skulle finnas ett projekt för mig i Argentina. Men för min familjs skull så hade jag inte vägra att jobba här."
"Men nu måste jag ha lugn och ro i några dagar och sedan se vad som händer. Jag har inte haft mycket tid på mig att smälta vad som hände. Det första jag gjorde var att återvända till Argentina för att hälsa på vänner och familj. Men jag förväntar mig att jag återvänder till Europa och fattar beslut om framtiden. Men det var ett bra beslut att komma till Argentina och stänga av allt i tio dagar. Men i min ålder behöver jag inte mycket tid på mig att återhämta mig. Jag är redo att lyssna på projekt som presenteras för mig."
Som sagt, signalerna är att United inte ens överväger att anställa Pochettino.
Jamie Jackson på The Guardian, skriver på Twitter."Man United är nöjda med riktningen under Solskjaer, även om resultaten inte reflekterar det."
Daniel Taylor på The Athletic, skrev i går:
"Det som står mer och mer klart är att folket i toppen av klubben inte ens vill överväga möjligheten att någon annan kanske skulle göra ett bättre jobb. Alla vet att Ed Woodward och hans kollegor i Uniteds styrelse inte har någon som helst intention att sparka Solskjaer, även om Pochettino nu finns på marknaden och letar ny klubb" skriver Taylor.
Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Ja United är på rask väg att bara bli ett losers gäng och utan resultat sjunker väl aktierna med så det är väl en tids fråga innan Ed skickar Ole innan Glazers blir tvugna att kicka Ed så JA Ole ut senast i slutet av Jan senast .

    7
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen