post image

PL-kvartett intresserade av Lingard

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-09
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt tidningen The Independent så är fyra Premier League-klubbar intresserade av att signa Jesse Lingard i sommar. 

Lingard får nog svårt att ta sig tillbaka in i Manchester United. Hans form har gått konsekvent nedåt det senaste året och han är just nu långt ifrån förstaelvan. Och med nya värvningar på tapeten lär det inte bli lättare nästa säsong.
Nu skriver Independent att West Bromwich, Newcastle, Leicester och West Ham alla är intresserade av den nu 27-åringe akademiprodukten.

Källa: Independent

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

 1. Kommer vara en bra spelare för dessa klubbar. En spelare som kan förändra en match för dessa lag från start eller bänk. Hittar han formen från 2018 så kan han bli en värdefull spelare för ett lag som leicester.
  Det vi vet är att han inte kommer nå den formen i United så det blir bra för alla om han lämnar vilket han kommer att göra. Han är 27 och har ca 5-6 år kvar innan det kanske blir dags för Kina för att mjölka ut de sista stålarna

  0
  0
 2. Märkligt att en kille som utvecklades sakta framåt, och gjorde då en del fantastiska insatser för oss, så totalt kan tappa det. Jag brukar oftahävda, när andra är negativa, att det är en bra truppspelare. Jesse är inte längre det. Låt honom briljera någon annanstans och hämta in de stålar vi kan få.
  All lycka till Jesse framöver!

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen