post image

PL håller krismöte efter Arteta och Hudson-Odoi smittats

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-13
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Premier League kommer under fredagsmorgonen hålla ett krismöte för att diskutera huruvida man ska ställa in helgens matcher eller ej. 

Manchester United har ordentligt motmentum, men det kan dröja innan man får spela mot Tottenham i nästa ligamatch. Beskedet var i går kväll att helgens matcher i Premier League skulle spelas som planerat men sedan det nu står klart att Arsenals manager Mikel Arteta och Chelseas anfallare Callum Hudson-Odoi nu testats positivt för Coronaviruset, så kommer Premier League hålla ett krismöte under fredagen för att besluta om hur man går vidare.
”Efter att Arsenal i kväll bekräftat att Mikel Arena har testat positivt för COVID-19, så kommer Premier League att hålla ett krismöte imorgon på morgonen gällande kommande matcher” lyder ett meddelande från Premier Leauge.

Serie A och La Liga har stoppats. Champions Leauge-matcherna mellan City och Real Madrid och Juventus och Lyon skjuts upp och enligt den franska tidningen LÉquipe kommer det snart meddelas att EM skjuts upp till sommaren 2021. Så Coronaviruset slår hårt mot fotbollen och resten av världens alla delar.
 
Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen