post image

Neville: Hade du sagt så någon annanstans hade du blivit polisanmäld

Skriven av: admin
Publicerad 2021-10-27
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Phil Neville är starkt kritisk till människors sätt att uttrycka sig helt filterlöst på dagens digitala plattformar. 

Vanligtvis är det Gary Neville som syns i brittisk media, men nu har också hans bror Phil uttalat sig och han är starkt kritisk till att sociala plattformar möjliggör för människor att bete sig hur som helst utan konsekvenser.

”Sociala medier är ett avlopp för de lägsta av de lägsta personerna. Vi lever i en era där det tycks vara ganska normalt att uttrycka sin vilja att få folk sparkade, vilket jag anser är otroligt. Hade du klivit in på någon annan arbetsplats och sagt ”jag vill att du ska få sparken” så tror jag du hade blivit polisanmäld.”

 

"Folk inser antagligen inte att sakerna som de skriver gör familjer illa, gör människor illa. Folk som har problem i sina liv. Och ingenting görs åt det. Dessa saker sker inom fotbollen."

"Jag tycker sensationalismen kring allting just nu är helt utom kontroll. Ja det var antagligen en hård smäll för alla som någonsin spelat för, supportat eller varit involverade i Manchester United. Men det är inte som att United aldrig förlorat med 5-0 tidigare. Den enda skillnaden är att det förr inte fanns en miljard människor på Twitter som alla tyckte de visste bäst."

 

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen