post image

Phelan: Därför har vi dippat i form

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-24
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Mike Phelan förklarar varför Manchester United gick från att flyga fram under flera månader till att störstdyka i form så fort Ole Gunnar Solskjaer blev permanent manager. 

När Ole Gunnar Solskjaer och Mike Phelan tog över efter Jose Mourinho i december i fjol, så var det ett trött och trögt United man tog över. Och på ett väldigt otippat vis så lyckades man lyfta laget omgående och hade en lång svit med väldigt starka resultat och imponerande prestationer – som vi inte hade sett på flera år.
Det kulminerade i den där bragden i Paris, då ett skadedrabbat och ungt Manchester United slog ut PSG ur Champions Leauge. En bedrift som innebar att Solskjaer gick från interimtränare till nästa permanenta manager. Exakt då började fallet, som man ännu inte kunnat stoppa och assisterande manager Mike Phelan förklarar i en intervju med The Athletic varför han tror det blev så.

"Vi tog dem från ingenting till att flyga, men de fick slut på energi för det var helt enkelt för mycket. De var inte beredda på det. Så vi hade många saker att jobba på. Ole kan förstå spelarna och han förstår vad Manchester United är för något."
"Det är definitivt en svår tid, men Ole har inte fått ihop sitt lag ännu. Han fick in tre spelare - och man behöver mer än tre spelare för att vara manager för sitt eget lag. Vi kan bygga på det. Jag tror bara Ole behöver den där möjligheten att skapa kulturen igen" säger Phelan.
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen