post image

Pereira svarar på kritik från fans

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-27
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Andreas Pereira svarar kritiska fans på sociala medier. "Min plats är i Manchester United" skriver brassen. 

Pereira är formad i Uniteds akademi, men har aldrig fått något direkt genombrott i förstalaget. Han har tillbringat flera säsonger på lån b.la i Granada och Valencia, men den här säsongen har han fått mycket speltid i United under Solskjaer.
Hans bästa prestationer har kommit rollen som offensiv mittfältare, men frågan är om de håller måttet för en klubb som United – det är många som ställer sig frågande till det.

Och den självklara kanalen för frustration och kritik är ju sociala medier. Pereira postade inför kvällens match mot Club Brugge "Nu fokuserar vi på Europa League. Revolutionen börjar inom oss. Om vi gör det så kan allt hända. Nu är tiden inne!"
I kommentarerna skrev då en person "Hitta en ny klubb istället"
Och Pereira svarade:
"Jag kommer stanna och slåss för min plats. Min plats är i Manchester United."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

7 KOMMENTARER

 1. Hjärta för klubben det har han! Tänk om Olé kunde lägga av med att spela honom som sittande och ha honom som alternativ i offensiven, så han kan få ut sin fulla kapacitet! Så får dagsformen avgöra vem/vilka som ska starta/göra inhopp.
  Han har fått oerhört mkt kritik för något som borde ha gått till Olé, då det är hans otaktiska kunskaper och beslut att sätta honom ur position. Han kämpar på för klubbmärket iaf, det är det viktigaste!

  36
  11
    1. Du får det att låta som att han spelar honom som sittande för jämnan. De gånger han gjort det har ofta varit i brist på annat. Han har ju mestadels fått spela i en offensivare position och visst, briljerar ibland med fina grejer, men det väger ju inte nära upp alla enkla misstag han gör, bolltapp etc.

     5
     19
    2. Brist på annat? Garner har funnits att tillgå t.ex, man kunde också ha flyttat upp en mittback att vikariera i det defensiva mittfältet vid skadefrånvaro och dylikt. Istället spelar Olé Pereira som inte är en mångsidig spelare och inte behärskar den defensiva uppgiften och får därmed utså massiv kritik som borde ha riktats mot Olé egentligen – och självförtroendet rasar. Inte konstigt att han blandar och ger då. Det är inga robotar vi snackar om, spelarna är människor med känslor precis som alla vi andra.

     17
     3

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen