post image

Pereira om beslutet att lämna Manchester United

Skriven av: admin
Publicerad 2023-03-16
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Andreas Pereira förklarar varför han lämnade Manchester United efter elva år i klubben. 

Pereira fick det aldrig att funka i Manchester United under sina elva år i klubben. Han kom till akademin från PSV 2011, men lyckades inte på allvar slå sig in i förstalaget och han lånades ut vid fyra tillfällen mellan 2016 – 2022 då han sedan såldes till Fulham. I London har han fått en nytändning och varit en fin form under säsongen och i en intervju med ESPN förklarar han beslutet att lämna Manchester United.

"Jag pratade inte med Ten Hag. Jag känner honom sedan tidigare eftersom jag jobbade med honom i PSV men jag var fast besluten (att lämna) och jag tänkte att om jag pratade med honom så kanske jag skulle ändra mig. Jag kände att jag var tvungen att lämna. Jag kände att jag var tvungen att hitta mitt självförtroende och få speltid och det var vad som skedde."

"Jag har många minnen från United, bra minnen och dåliga minnen. Jag var i klubben i över tio års tid. Jag kom dit när jag var 16 , så jag var bara en ung grabb. Det var en fantastisk resa men jag kom till ett stadie där det kändes som att det bästa inte var att stanna. Jag ville känna mig mer älskad och jag ville spela varenda match. Och det som Fulham och Marco Silva erbjöd mig var en perfekt möjlighet."

Manchester United och Fulham möts i kvartsfinal av FA Cupen på Old Trafford på söndag.

Källa: ESPN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen