post image

Pereira: Han har precis ALLA bakom sig

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-13
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Andreas Pereira säger att det inte finns en enda spelare i Manchester United som vill ha bort Ole Gunnar Solskjaer från klubben. 

Det var en historiskt dålig säsongsinledning av Manchester United i höstas, men sedan ett par månader tillbaka har mycket gått rätt – man har klättrat i Premier League, avancerat som gruppvinnare med fem hållna nollor av sex möjliga i Europa League och laget visar allmänt positiva tecken och tendenser. Manchester United ser ut att vara på rätt väg.
Andreas Pereira säger att hela klubben står bakom Solskjaer och att det inte finns någon som vill se ett managerbyte.
”Alla står bakom Ole. Det finns inte en enda spelare som vill ha bort honom. Alla älskar att ha honom i klubben. Han är väldigt schysst mot alla. För mig personligen så har han varit fantastisk. Allt jag nu har, har jag honom att tacka. Han har gett mig speltid och självförtroende. Jag känner mig bättre och bättre för varje match jag spelar. 

En tydlig del av Solskjaers filosofi är att värna om Uniteds tradition att vagga in egna produkter från akademin och det har han verkligen gjort. Marcus Rashford, Jesse Lingard, Andreas Pereira, Scott McTominay och Mason Greenwood är några av de givna namnen i förstalaget samtidigt som många ungdomar har fått sina debuter under hösten, främst i Europa League.
"Han är väldigt viktig för oss unga spelare från akademin. Han känner till alla som är på väg upp och han känner klubben utan och innan. Det är väldigt stort för de unga spelarna" säger Pereira.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

  1. Det roligaste av allt är ju att när vi ville ha bort Mourinho så var vi medgångssupportrar och inte vatten värda en gång. Nu gör de exakt samma sak själva men är inte medgångssupportrar. Hycklar mer än Löfven och då är man en hycklare på hög nivå!

   4
   3
  2. Jag står för att jag ”röstade” att ta in en annan tränare. MEN det handlar om hur laget inte presterar och har svårt att förstå vad OGS vill. Kontringsfotboll fungerar mot bollförande lag, men ska vi gå och förlora varannan match mot ”sämre” för att de inte kan något annat än kontringsfotboll? Jag har sedan länge hållit käften när OGS kommer på tal men när du inte verkar förstå det bakomliggande i ’varför’, så verkar du inte heller vilja försöka förstå vad jag/andra menar.
   Kan han vända och laget (som det nu verkar) börjar förstå OGS ”filosofi” så är det väl bara bra? Att peka finger som du gör nu, får mig att vilja påpeka att du inte ens förstår fotboll mer än vad som skrivits i kommentarer/sagts av kommentatorer i och med din kommentar. Wink wink

   2
   1
   1. Claes: Värst vad du blev kränkt. Jag har aldrig sett dig kommentera här förut och hade således inte med dig alls i tanken när jag skrev min kommentar. Eftersom jag aldrig har sett dig kommentera förut så har jag inte heller sett dig kalla oss för medgångssupporter. Alltså bryr jag mig inte om hur du tolkar min kommentar.
    Men snacket om att jag inte förstår fotboll kan du lägga ner. Som tonåring spelade jag fotboll utomlands för en klubb vars A-lag var med i sista kvalomgången till EL. Dessutom är jag utbildad tränare på Uefa-nivå.

    1
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen