post image

Pep om United: Bland världens bästa på just det

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-06
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Pep Guardiola förväntar sig en match likt det förra derbyt, där Manchester United försöker springa sönder motståndet. 

I morgon tisdag spelar Manchester United och Manchester City den första av två möten i Ligacup-semin med start på Old Trafford. Senast lagen möttes så visade United upp sin absolut bästa sida och vann matchen med 2-1 på Etihad.
Det var som ofta när United mött topplag, en matchbild som passade dem. Där snabba spelare som James, Rashford och Martial får utnyttja sin speed i omställningarna och Pep Guardiola väntar sig en liknande matchbild i morgon.
“Det kommer se ganska likadant ut. Den här gången är det på Old Trafford och det blir ju lite annorlunda mot här, men de är ett lag som är byggt för att springa. När de tillåts löpa så är det en av de bästa lagen och då menar jag inte bara i England. Pga den snabbhet de har – James, Greenwood, Martial, Rashford och Lingard.”

"Jag har känslan av att de kommer springa mycket - en, två, tre gånger eller så många gånger som möjligt och vi måste minimera misstagen i vår uppbyggnad. Vi måste förbereda oss för det, men vi måste göra vår egen match. Jag kommer inte förbereda oss och bara tänka "låt dem inte springa." Vi måste åka dit och försöka göra mål, spela vårt spel och försöka få med oss ett bra resultat."
 
Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

5 KOMMENTARER

 1. Wow Pep berömmer oss
  Som ett av världens bästa lag på att springa…
  Är det verkligen vad United en av världens största klubbar vill stå för?
  Vi måste börja pränta in en spelidé och köpa in spelskickliga spelare till mittfältet.
  Och byt ut de i backlinjen som inte kan slå en ordentlig passning. Eller träna upp dom? Vad görs på träningar? Träna upp passningsspelet hos våra backar med individuell träning osv?

  10
  1
 2. Jag håller med dig!
  Varför kan man köpa spelare som bara basera på pengar?!?! F.d manager har såld bra spelare och köp in opassande spelare ?!?? Hur fan gick det till?!?
  Jag ta heller spelare som vill spela för oss och ge allt och kan spela för Gud skull!
  Vi måste köpa rätt spelare!
  Alla har klagat på matic som mittfältare han (ole) byte ut honom från första 11 tom Young, mata mf. Han ser ju själv vilka som inte ge allt enligt mig!
  Men man kan inte bara sälja spelare utan att köpa spelare. Lukaku såldes pga att han blir trött på alla jävla klagermål!!
  Kollar nu då era kritiker bara förstör- för Manchester United!! Fan visa tålamod!
  En av världens bästa Mourinho fick ni bort. Om han inte passa United jag undra verkligen hur många tränare måste vi testa för att inse att vi bara slösa pengar för mängder med manager & spelare!

  3
  5
 3. Springa utan slutprodukt 🙂 det är vi mästare på. Det var ju det Ole ville ha när han kom in, spring spring spring. Snabba spelare utan hjärna. Hans spelidé sitter helt klart 😉 Springa kan vi, och hade de inte varit fotboll vi spelade utan nån 100m löpning så kanske vi hade kunnat vinna nåt.

  3
  0

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen