post image

”Pellistri kommer bli en av världens bästa spelare”

Skriven av: admin
Publicerad 2022-11-20
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Den f.d uruguayanske landslagsmannen Carlos Alberto Aguilera säger att Facundo Pellistri har potential att bli en av världens bästa spelare.

Facundo Pellistri har inte lyckats ta plats i Manchester United sedan han kom till klubben för snart 2,5 år sedan.

De två första säsongerna tillbringades på lån i Alaves, men den här säsongen hindrade en skada att det blev ett nytt lån. Han har funnits med på bänken vid några tillfällen under hösten, men det är tydligt att han inte är en spelare Erik ten Hag prioriterar.

Pellistri har däremot lyckats bättre i Uruguays landslag och han är inkluderad i VM-truppen till Qatar. Och hans agent Edgardo Lasalvi sa nyligen att Pellistri kan lämna Manchester United efter en stark insats i VM:  "Om han gör ett bra VM, vilket jag tror han kommer att göra - då är hans flytt stundande"

Och den f.d uruguayske landslagsmannen Carlos Alberto Aguilera menar att Pellsitri är att betrakta som en supertalang med potentialen att bli en av världens bästa spelare.

"Facundo kommer bli en av de bästa spelarna i världen. Jag har inga tvivel. Han har enorm potential. Jag såg honom första gången i Las Acacias när han var tio, elva år. Han hade redan då teknik och speed. Det finns ju en anledning till att Manchester United köpte honom."

Nåja, den potentialen har vi inte sett mycket av.

Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Fast gör han ett starkt VM, så kan det också innebära att ten Hag ändrar uppfattning om honom och börjar inkludera honom successivt mer och mer.
    Att han blev uttagen till landslaget, trots det minimala spelandet, kan ju säga antingen att det är brist på bra spelare i Uruguay, eller så ser dem kvalitén hos honom som de anser vara till hjälp.
    Blir intressant att se hur och om han tar chansen nu att visa upp sig.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen