post image

Patrice Evras All Star-Elva

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-22
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Patrice Evra presenterar sin drömelva bestående av lagkamrater från klubbar han själv spelat i. Varken David De Gea, Wayne Rooney eller Nemanja Vidic får plats i superelvan. 

Patrice Evra kom till Manchester United från Monaco i januari 2006 och blev under sin tid i klubben en stor favorit hos fansen. Fransmannen var en del av Manchester Uniteds framgångsrika era med lagkamrater som Rooney, Ronaldo, Vidic, Ferdinand, Tevez m.fl – ett lag som skördade stora framgångar både i England och Europa.
Sommaren 2014 lämnade han Manchester United för spel i Juventus. Där det också gick väldigt bra för honom och där han också spelade med många tunga namn, innan det bar av vidare för en kort vistelse i Marseille (som han bokstavligt talat sparkade ut sig själv ifrån) innan återkomsten till England och West Ham.

Numera är Evra nybliven pensionär och i går dök han upp för ett framträdande i Sky Sports-studion. I ett segment så fick han presentera sin drömelva bestående av lagkamrater från de klubbar han spelat i. Och såhär såg den ut.
Van der Sar, Dani Alves, Ferdinand, Chiellini, Evra, Ji-Sung Park, Scholes, Prilo, Giggs, Ronaldo, Tevez.
Så storspelare som De Gea, Rooney och Vidic fick se sig petade. Med all rätt kanske, med tanke på konkurrensen.

Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen