post image

Parker: Fundamentet i United skakar

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-08
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Den gamle United-spelaren Paul Parker säger till Eurosport att det inte spelar någon som helst roll om Manchester United byter ut Solskjaer i detta läge. Det kommer inte bli någon förändring till det bättre ändå, menar han.

Solskjaer fick en drömstart i United när han kom in som temporär tränare för att ersätta Mourinho förra vintern, medan United skulle bedriva en grundlig rekryteringsprocess mellan då och slutet av säsongen för att identifiera nästa permanenta manager. Men Solskjaer gjorde det så bra under sina 15 första matcher att kontraktet gick till honom. Och där någonstans började det nu bottenlösa fallet som United befinner sig i.
Den f.d United-backen Paul Parker säger till Eurosport att det inte hade gjort någon skillnad om man skulle byta ut Solskjaer nu. Man måste se över hela strukturen säger Parker.
"Jag säger inte att man inte kan göra sig av med Solskjaer, eller att man borde. Man kan byta ut honom och då kommer någon annan in. Då kommer folk som inte riktigt förstår sig på sporten att förvänta sig att saker blir bättre, men det kommer fortfarande finnas samma verktyg i lådan."
"Det bästa scenariot blir att spelarnas inställning ändras lite och den nya managern får en flygande start. Han kanske får dem att jobba lite hårdare eftersom de vill visa upp sig, men snart är vi tillbaka på ruta ett igen. Vi har redan sett det hända med Solskjaer."
"Jag sa att klubben borde sparka Jose Mourinho eftersom han förintade många spelare i hopp om att det skulle motivera några av dem. Det påverkar hela klubben, från spelarpersonalen upp till huvudkontoret. Det var därför han behövde lämna. Han förstörde en klubb som även på gränsen att förstöras uppifrån också. Det var tvunget att ändras på."
"I motsats så har Ole kommit in och försökt göra sitt bästa för att föra alla samman igen. Vilket han också har gjort och en del av den där feel good-faktorn har kommit tillbaka till klubben. Men det kommer inte spela någon roll överhuvudtaget vad de gör med Ole, för Manchester United är som ett hus utan tak. Folket som styr klubben ser inte efter taket ordentligt och nu börjar det blåsa och då blir det vingligt. Och när huset vinglar så påverkas hela fundamentet."
Källa: Eurosport

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Ja just det. Sparka Jose från Sky Sports för det är hans fel att det går dåligt för Ole & company. Pajas, sparka Ole och skicka honom till Norge så fort som möjligt. Det är ni sk kallade experter inklusive f.d spelare som sitter i sofforna, snackar skit, och förstör för alla andra med sina lögner.

    8
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen