post image

Pappan: Han är som gjord för Premier League

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-07
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Alf Inge Håland säger att sonen Erling Braut Håland är som gjord för Premier League och att målsättningen är att flytta till England förr eller senare. 

Erling Braut Håland har gjort succé i Champions League under hösten. Han blev i den första spelaren sedan Wayne Rooney att göra hattrick i sin debut och han blev sedan historisk då han blev den första spelaren i turneringens historia att göra sex mål på sina tre första CL-matcher.
Den 19-årige norrmannen – som spelade under Solskjaer i Molde – har under hösten länkats med flera Premier League-klubbar, bl.a Manchester United och Liverpool och hans far Alf Inge Håland säger att det sannolikt blir en flytt till England. Men att det är oklart när.

"Vid något stadie vill han spela i Premier League, men när det blir vet jag inte. Det är en väldigt tuff liga. Just nu ligger han på en högre nivå än vad vi trodde han skulle göra vid det här stadiet. Han är som gjord för Premier League, men om det kommer ske nu eller senare vet vi inte."
"Nu är han i Salzburg - en fantastisk klubb som spelar i Champions League - så på sätt och vis har han ingen brådska. De har tidigare visat att de är en språngbräda och om de ska rekrytera spelare i framtiden så kan de inte sätta en dum prislapp på spelarna, för då kommer ingen vilja gå dit."
Alf Inge Håland spelade själv i Leeds, Manchester City och Nottingham och han säger återigen - likt han sa tidigare i höstas - att eventuella klubblojaliteter inte blir avgörande i valet av klubb.
"Han var Leeds-fan och City och Nottingham Forest-fan - han följde ju mig. Men så gör man när man är ung. Det är olika saker att vara supporter och att ha ett jobb, men ja han föddes i Leeds."

Källa: MEN
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen