post image

Owens tips inför United v Aston Villa

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-30
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Michael Owen blickar fram emot morgondagens match på Old Trafford och tippar på att Manchester United tar full pott mot Aston Villa. 

I morgon söndag tar Manchester United emot Aston Villa hemma på Old Trafford och inför matchen ligger man på nionde plats i Premier League-tabellen. Poäng är givetvis ett måste och det är väl trots allt ett ganska utvilat Manchester United i uppåtpekande formkurva, som tar emot gästerna.
Efter en trög höst har Manchester United börjat komma igång och framförallt har man fått igång sitt målskytte. I sina tre senaste matcher (innan Astana) så har man gjort 3 mål i varje match och Michael Owen tror på en underhållande tillställning där Manchester United tar hem segern.

"Aston Villas bekväma seger med 2-0 mot Newcastle på Villa Park i måndags visade än en gång hur betydelsefull Jack Grealish - som återvände från skada - är för Dean Smiths lag, men jag förväntar mig fortfarande att Manchester United behåller alla tre poäng från vad som kan bli en underhållande match på Old Trafford på söndag."
"United har i skrivande stund gjort tre mål i alla av sina tre senaste matcher och de kommer definitivt ge Villas backlinje ett hårdare test än de hade mot Newcastle på Villa Park tidigare i veckan" skriver Owen på BetVictor.
Källa MEN
 

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen