post image

Owen tveksam till Martial

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-26
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Michael Owen är ännu inte övertygad om att Anthony Martial är den där 9:an som Manchester United behöver. 

Martial tog sin totala målskörd för säsongen till 19 fullträffar i och med sitt hattrick (hans första) mot Sheffield United i onsdags kväll och det ser ut som att han börjat hitta sin roll som 9:a – med rätt positioner inne i straffområdet och den där typen av måltjuvsmål som Solskjaer har efterlyst.
Men Michael Owen är inte övertygad om att Martial är den anfallare som ska leda linjen i United.
”Nu är rätt tid att spela center-forward i Manchester United med spelare som Pogba, Fernandes och alla dessa spelare kring sig. Men är han den spelare som ska vara 9:a i flera år framåt? Just nu tycker jag har ser väldigt ojämn ut. Kommer han göra mål konsekvent?”
”Det finns fortfarande frågetecken – och det finns fortfarande frågetecken kring vilken hans bästa position är. Jag tror nog det är på vänsterkanten, men det är nog även Marcus Rashfords bästa position. De varierar lite just nu, men frågar man de flesta personer var United behöver förstärka så säger de att de behöver en riktig 9:a.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

 1. jajaja, spelar ingen roll. 5 poäng upp till Chelsea på 4 plats och 7 omgångar kvar. Är i princip kört att hämta igen. Ännu en misslyckad säsong alltså. Behövs förmodligen ca 18 poäng för att klara detta.

  0
  0
   1. Sant, är 6 poäng upp till Leicester. Frågan är hur många poäng av 21 möjliga United behöver för att gå om dem? Orkar inte se United harva på torsdagar i E-L en säsong till. Är väl inte orimligt att Leicester plockar 10 poäng.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen